Dagens spilforslag og odds: AS Roma tæver Torino

Spilforslag hver dag

Kamp: AS Roma – Torino
Spilforslag: 1
Odds: 1,76
Bookmaker: NordicBet

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Hjemme på Stadio Olimpico tager AS Roma imod Torino. Udeholdet har det altid svært, når de skal spille i den italienske hovedstad. Faktisk har de ikke formået at tage tre point i Serie A mod Roma siden 2007. Der er derfor ikke den store tvivl om, hvorfor hjemmeholdet er bookmakernes favorit til at trække sig sejrrigt ud af denne duel. Det er fordi, at de har vundet 11 ud af 13 hjemmekampe mod Torino siden årtusindskiftet.

 

Roma er rigtig godt kørende

AS Roma har vundet fire ud af deres sidste fem Serie A-kampe og særligt sidste weekends 2-4-sejr over førerholdet Napoli var dybt imponerende. Lorenzo Insigne bragte ellers hjemmeholdet foran allerede efter seks minutter, men den føring holdt ikke mere end et minut, før Cengiz Ünder havde udlignet for udeholdet. Tyve minutter senere dukkede den bosniske boksspiller Edin Džeko op i feltet og headede Roma på 1-2. Edin Džeko var dog slet ikke færdig med at drive gæk med napolitanerne. Efter 73 minutter huggede han nemlig et langskud i kassen og så var de tre point nærmest så godt som sikre. Diego Perotti udnyttede et kæmpe forsvarskoks kort derefter til at udbygge føringen til 1-4, og selvom Dries Mertens fik reduceret i overtiden, var der aldrig den store tvivl om, at Edin Džeko og co. ville vinde opgøret.

Hvis de kan spille på samme sindssygt høje niveau i aften, så tager de også alle tre point mod Torino. Særligt når man tænker på at udeholdet historisk har det ekstremt svært på Stadio Olimpico, hvor de ikke har vundet en ligakamp siden den 13. maj 2007. Her blev det til en 0-1-sejr på et mål af Roberto Muzzi. Vi tror, at Torino taber i den italienske hovedstad igen i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, AS Roma vinder kampen til odds 1,76 hos NordicBet.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Nordicbet leipzig Zenit