Dagens spilforslag og odds: Lens bryder deres udebanekompleks

Spilforslag hver dag

Kamp: Red Star F.C. – RC Lens
Spilforslag: 2
Odds: 2,02
Units: 2/5
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på RC Lens-sejr hos NordicBet

 

Det er bund imod top i den franske Ligue 2, når Red Star F.C. byder RC Lens op til dans på Stade Pierre Brisson i Beauvais klokken 20:45. Værterne har godt nok fået fire point ud af deres seneste to opgør, men de ligger stadig isoleret på en delt sidsteplads – á point med Nancy. Gæsterne har kun formået at vinde en enkelt ligakamp i deres sidste fem forsøg, men er stadig placeret på en delt tredjeplads – á point med både Paris FC og Niort. Der er seks point op til Brest på andenpladsen. Førerholdet fra Metz har et forspring på ni point.

 

Lens skal til at vinde på fremmed græs

Red Star er ikke særligt godt kørende, og det har været tilfældet nærmest hele sæsonen. Sølle tretten point har de skrabet sammen ud af 57 mulige via tre sejre, fire pointdelinger og tolv nederlag med en samlet målscore på 14-32. Alle deres tre vundne kampe har i øvrigt været på eget græs. Her kan man virkelig tale om et hold som er rigtig ringe på udebane. Det er dog også blevet til hele syv nederlag hjemme på Stade Pierre Brisson, så det er ikke lige frem fordi, at de er et skræmmende mandskab at møde foran deres trofaste fans.

Lens skal til at sætte en solid sejrsstime sammen igen, da de er faldet lidt af på den. Tre uafgjorte, en sejr og et nederlag er det blevet til i deres seneste fem ligaopgør. Særligt på fremmed græs har der været langt imellem snapsene. De har rent faktisk ikke prøvet at smage sejrens sødme siden 6. oktober. Her lykkedes det dem at vinde med 1-2 over AJ Auxerre på Stade de l’Abbé-Deschamps. Vi tror dog, at den negative spiral på udebane bliver brudt i aften, og at de rejser fra Beauvais med tre point til samlingen.

Derfor anbefaler vi at spille på, RC Lens vinder kampen til odds 2,02 hos NordicBet.

 

Odds på RC Lens-sejr hos NordicBet

 

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund