Dagens spilforslag – Klar Real-sejr i Super Cuppen

Kamp: Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Spilforslag: Real Madrid vinder kampen med mindst to mål (Real Madrid -1)

Odds: 2,21

Spilstop: 10. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Så er det blevet tid til dette års UEFA Super Cup. Her mødes traditionen tro seneste sæsons vindere af Champions League og Europa League. Det vil i år sige Real Madrid og Eintracht Frankfurt. De mødes på Olympiske Stadion i Helsinki, Finland.

Det er Real Madrids første kamp i den nye sæson. Frankfurt har allerede været i aktion i Bundesligaen samt pokalturneringen. I ligaen fik man en ordentlig snitter hjemme mod Bayern München. Vi regner med, at de igen kommer i menneskehænder mod Real Madrid.

 

Derfor vinder Real Madrid kampen med mindst to mål

Frankfurt var som nævnt i store problemer, da de åbnede Bundesliga-sæson mod Bayern München. Man havde ellers fået en fornuftig optakt til kampen med en 4-0-sejr mod Magdeburg fra 2. Bundesligaen i pokalen.

Bayern var dog i spillehumør på Deutsche Bank Arena. Da de to hold gik til pause, førte sydtyskerne med hele 5-0 efter mål af fem forskellige spillere.

Omkring 20 minutter inde i anden halvleg lykkedes det værterne at reducere ved Randal Kolo Muani. Det blev dog Bayern, som fik det sidste ord med Jamal Musialas mål til 6-1.

Dermed var ydmygelsen total for Frankfurt. Nu venter tilmed endnu en hård opgave mod Real Madrid. Spanierne har i deres pre-season tabt 0-1 til Barcelona, spillet 2-2 med mexicanske Club América og senest slået Juventus.

Italienerne blev nedlagt med 2-0, da Karim Benzema efter lige under 20 minutter scorede på straffespark. Midtvejs i anden halvleg fordoblede Marco Asensio føringen.

Man må bestemt formode, at øretæverne fra Bayern-kampen stadig sidder i Frankfurt-spillerne. Det bør naturligvis ikke gå helt så galt i dag, men tror stadig på en overbevisende sejr til Real Madrid.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Real Madrid vinder kampen med mindst to mål (Real Madrid -1). Hos Marathonbet får man odds 2,21 på dette.