Dagens spilforslag – Polen og Rusland kommer begge på tavlen

Kamp: Polen – Rusland

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 1. juni kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Polen og Rusland varmer op til EM med en venskabskamp. Rusland er som bekendt i Gruppe B med Danmark, så det skal blive interessant at se, hvordan deres form er frem mod EM.

Ingen af de to hold imponerede i forårets EM-kvalifikationskampe, så de vil begge være på jagt efter et selvtillidsboost. Vi regner med, at det bliver en tæt kamp, hvor vi får begge mandskaber på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Polen spillede i løbet af foråret tre kampe i VM-kvalifikationen. Her mødte de Ungarn, Andorra og England. Den første kamp mod Ungarn blev en hæsblæsende affære, som sluttede 3-3. Her fik Krzysztof Piatek, Kamil Jozwiak og Robert Lewandowski scoret de polske mål.

Derefter fulgte en pligtsejr på 3-0 over Andorra efter to scoringer af Lewandowski og en af Karol Swiderski. Den sidste kamp mod England endte dog med et 2-1-nederlag. Her fik Jakub Moder ellers udlignet Harry Kanes føringsmål, men kort før tid scorede Harry Maguire det engelske sejrsmål.

Rusland lagde ud med en ikke alt for imponerende 3-1-sejr ude mod Malta. Artem Dzyuba, Mário Fernandes og Aleksandr Sobolev scorede de russiske mål. Herefter fulgte en 2-1-sejr mod Slovenien efter to mål af Dzyuba.

Næste kamp resulterede dog i et skuffende 2-1-nederlag på udebane mod Slovakiet. Her scorede Milan Skriniar og Robert Mak for slovakkerne, mens Fernandes scorede Ruslands ene mål.

Dette er det første møde mellem Rusland og Polen siden 2012, hvor de mødtes i Gruppe A. Dengang sluttede det 1-1. Faktisk har begge hold scoret i deres sidste tre indbyrdes kampe. Den statistik regner vi med bliver udbygget i dag.

Som nævnt har ingen af holdene imponeret i deres VM-kvalifikationskampe, hvor de har haft svært ved at holde målet rent. Derfor siger vi, at begge hold kommer på tavlen i denne venskabskamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Polen og Rusland. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.