Dagens spilforslag og odds: Coutinho gør det onde ved Levante

Spilforslag hver dag

Kamp: Levante UD – FC Barcelona
Spilforslag: Philippe Coutinho scorer i kampen
Odds: 2,70
Units: 4/5
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Coutinho scorer hos Unibet

 

Levante UD tager imod FC Barcelona på Estadi Ciutat de València i aften klokken 21:00, når den første af to 1/8-finaler i Copa del Rey skal spilles. Der er nok ikke den store tvivl om, at Ernesto Valverde har tænkt sig at spare sine helt store stjerner. En af dem som dog godt kunne få noget tiltrængt spilletid er den tidligere Liverpool-spiller Philippe Coutinho. Den brasilianske tekniker har således kun noteret sig for 1.434 spilminutter i La Liga og Champions, mens det blot blev til et kort indhop i søndagens 1-2-sejr over Getafe.

 

Coutinho har scoret hattrick mod Levante

Der var kæmpe forventninger til Philippe Coutinho, da han blev præsenteret i den catalanske storklub for et års tid siden. Intet mindre end en milliard kroner kostede han, men den salgspris har han indtil videre haft mere end svært ved at leve op til. I denne sæson har han lavet fem mål og fire assists i sine 22 optræderner. Skulle han starte inde i aften, så er der altså noget at bevise for ham, da det er sjældent, at han er en af de elleve udvalgte, som Ernesto Valverde sender på banen.

I maj måned mødtes Levante og Barcelona på Estadi Ciutat de València i et vanvittigt opgør med ni scoringer. Catalanerne var bagud med 2-0 efter en halv time, men den brasilianske tekniker fik reduceret inden pausen. Ti minutter inde i anden halvleg stod der så 5-2 på måltavlen, men garnede to gange på fem minutter, og så var der pludselig spænding igen. Selvom Luis Suárez fik reduceret yderligere fra straffesparkspletten, endte det alligevel med et 5-4-nederlag.

Selvom det nok ikke bliver lige så hæsblæsende i aften, kan vi alligevel godt forestille os, at brasilianerne får netmaskerne til at blafre.

Derfor anbefaler vi at spille på, Philippe Coutinho scorer i kampen til odds 2,70 hos Unibet.

 

Odds på Coutinho scorer hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund