Dagens spilforslag og odds: The Blues vinder på Toumba Stadium

Spilforslag hver dag

Kamp: PAOK – Chelsea
Spilforslag: 2
Odds: 1,87
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Chelsea-sejr hos NordicBet

 

Efter to dage med masser af Champions League-fodbold skulle man tro, at der ikke var meget tilbage at glæde sig over, men det er overhovedet ikke tilfældet. Der er nemlig tonsvis af Europa League på programmet i aften, og der er flere interessante opgør at vælge imellem. Vi er dog kommet frem til, at oddset på en udesejr i Grækenland er alt for højt. Her skal Premier Leagues førerhold Chelsea møde PAOK. Vi tror simpelthen ikke på, at grækerne får et ben til jord mod englænderne. Også selvom de hovedsageligt stiller med en masse talenter og reserver.

 

Sarri sørger for sejr

Værterne har godt nok kun tabt en enkelt ud af deres sidste ni kampe. Det var til gengæld også et stort nederlag på et vitalt tidspunkt. Efter at have spillet 1-1 på udebane med portugisiske SL Benfica, så måtte de se sig slået med 1-4 på hjemmebane, hvilket betød, at de måtte nøjes med EL i stedet for CL. Her starter de så med et opgør mod Maurizio Sarris mandskab, og det bliver en rigtig svær opgave. The Blues er nemlig fyr og flamme for tiden, da de har vundet deres seneste fem Premier League-kampe i streg med en samlet målscore på 14-4.

Gæsterne kommer langt fra i stærkeste startopstilling, men det burde ikke være noget stort problem. Deres trup er fyldt med talenter og kapable reserver, og vi har fuld tiltro til, at de kan snuppe sejren og tage tre point. Álvaro Morata får nok chancen på toppen, mens folk som Ruben Loftus-Cheek, Ethan Ampadu og Callum Hudson-Odoi nok også godt kan regne med at få noget tiltrængt spilletid. Selvom Sarri kommer til at rotere en hel del til dette opgør, så burde der være nok kvalitet til at trække sig sejrrigt ud af denne duel

Derfor anbefaler vi at spille på, Chelsea vinder kampen til odds 1,87 hos NordicBet.

 

Odds på Chelsea-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund