Dagens spilforslag og odds: Ottende ostemad til Granit Xhaka

Spilforslag hver dag

Kamp: West Ham – Arsenal
Spilforslag: Granit Xhaka får et kort i kampen
Odds: 3,40
Units: 1/5

Bookmaker: Unibet

 

Odds på Xhaka får kort

 

West Ham tager imod Arsenal klokken 13:30 på Olympic Stadium i London, og det kunne godt gå hen at blive et drabeligt derby. Begge mandskaber er nemlig rigtig glade for at gå til stålet, hvilket betyder, at de har indkasseret en hel del gule og røde kort i løbet af sæsonen. Både hos værterne og gæsterne er der spillere som allerede har formået at skrabe syv advarsler sammen. Her er der tale om Robert Snodgrass, Sokratis Papastathopoulos og sidst men ikke mindst den schweiziske sekser Granit Xhaka.

 

Ostemad nummer otte i ligaen

Selvom de tre ovennævnte herrer allesammen er gode bud på folk som kunne komme i karambolage med dommeren i dag, så hælder vi stadig klart mest til sidstnævnte. På trods af han ikke blev præsenteret for et gult kort i 4-1-sejren på Emirates Stadium over Fulham den 1. januar, er der ikke den store tvivl om, at han er kortkongen hos The Gunners. Udover at have modtaget syv ostemadder i Premier League, så står han også noteret for en enkelt i Carabao Cuppen. Her så han gult i 0-2-nederlaget til bysbørnene og ærkerivalerne fra Tottenham Hotspur.

Da man skal have ti advarsler i ligaen for at ryge to dage i skammekrogen, er der altså ingen nævneværdig karantænefare for den schweiziske sekser. Med andre ord kan han give den gas og gå til stålet fra start til slut, hvilket vi helt klart forventer, at han kommer til at gøre. Derudover kunne han også godt komme til at bære anførerbindet. Laurent Koscielny døjer således med en ny skade. Det betyder, at han kommer til at brokke sig endnu mere til dommeren end han plejer.

Derfor anbefaler vi at spille på, Granit Xhaka får et kort i kampen til odds 3,40 hos Unibet.

 

Odds på Xhaka får kort

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund