Dagens spilforslag og odds: Uovervindelige Porto holder Liverpool stangen

Spilforslag hver dag

Kamp: Porto – Liverpool
Spilforslag: Porto vinder + 0,5 Asian handicap
Odds: 1,83
Units: 2/5
Bookmaker: Bethard

 

Odds på at Porto ikke taber kampen her

 

Efter 2-0 på Anfield behøver Liverpool ikke jagte og har rigelig at se til i den hjemlige liga. Det virker sandsynligt, at de så vidt muligt forsøge at spare lidt på kræfterne til slutprogrammet i Premier League, hvor fire kampe sandsynligvis SKAL give fire sejre, hvis de skal gøre sig håb om at vinde mesterskabet. Samtidig er Porto nærmest uovervindelige hjemme og har leveret flot i Europa i år. En uafgjort eller et smalt nederlag til englænderne virker ikke utænkeligt.

 

Porto taber ikke kampen

Porto har gang i en kæmpe sæson. Både i europæisk fodbold og i den hjemlige liga. Portugiserne fik 16 ud af 18 mulige point i Champions League-gruppespillet, mens de i 1/8-finalen ekspederede AS Roma ud af turneringen. I Portugal danner de et hæsblæsende parløb med Benfica i toppen af ligaen – ikke ulig Liverpools situation i England. I alle turneringer i denne sæson har de kun tabt to hjemmekampe – og ingen af disse har været i Europa. I den hjemlige liga er de 23-3-3 i 29 kampe.

Liverpool er hårdt spændt for med vigtige kampe hver weekend i Premier League, som skal vindes, og Champions League i midtugen. Jürgen Klopps tropper har kun fire kampe tilbage i ligaen, som alle er mod relativt overkommelige modstandere. Det betyder dog ikke, at der er råd til at tage chancer – et enkelt fejltrin vil med al sandsynlighed sende mesterskabet til Manchester, og fansene på Merseyside hungrer efter en stor hjemlig titel. Med et udmærket resultat på hjemmebane virker det derfor usandsynligt, at Liverpool kommer buldrende i Portugal. I denne sæson har de rødblusede haft færre spektakulære resultater end i sidste sæson, men til gengæld er flere, smallere sejre blevet kontrolleret hjem, og det er sandsynligt, at Liverpool spiller med håndbremsen trukket fra begyndelsen og i højere grad satser på omstillinger, som er guf for Mané og Salah. Selv et 1-0- eller 2-1-nederlag vil være fint for englænderne.

Resultatet i første kamp krydret med Portos store styrke hjemme og Liverpools fokus andetsted giver fine muligheder for en uafgjort eller en sejr til Porto. Spillet skal spilles som asian handicap +0,5, hvilket i praksis betyder, at Porto ikke taber kampen. Du kan læse mere om asian handicap her.

Derfor anbefaler vi at spille på, at Porto ikke taber kampen til odds 1,83 hos Bethard

 

Odds på at Porto ikke taber kampen her

 

Bethards officielle logo