Dagens spilforslag og odds: Toronto Raptors taber til Boston Celtics!

Kamp: Toronto Raptors vs Boston Celtics

Spilforslag: Boston Celtics vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,79

Units: 2/5

Spilstop: 25 december kl. 18:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften mødes to mandskaber, som begge ligger til i toppen af Eastern Conference i den amerikanske NBA. Formen hos begge hold er god, men Toronto Raptors led i sidste runde et nederlag efter ekstra spilletid. Så om de kan byde Boston Celtics op til dans, i en kamp som hjemmeholdet normalt vinder mellem disse to hold er det store spørgsmål. Faktum er nemlig, at 12 af deres seneste indbyrdes opgør er endt med sejr til hjemmeholdet.

Blot en gang ud af de 12, er kampen gået i ekstra spilletid men også her trak hjemmeholdet det længste strå. Boston Celtics ligger dog bedst i stillingen, og har fordelen af at have et stort set skadetsfrit hold. Toronto er derimod ramt af flere skader, og især vil savnet af superstjernen Pascal Siakam blive mærket. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,79 for sejren til Boston Celtics i ordinær spilletid. Et glimrende odds, der er vel værd at smide en skilling efter!

 

Derfor vinder Boston Celtics kampen i ordinær tid

Toronto har i år et solidt hold, hvor de normalt føres an af Pascal Siakam der er igang med sin fjerde sæson. Han er blevet bedre og bedre hvert år, og har igen i år taget et kæmpe spring fremad. Til sammenligning har han på blot 27 kampe allerede lavet halvdelen af de point, som han brugte 80 kampe på i sidste sæson. Hvis han fortsætter det tempo går der ikke længe, inden han for alvor bliver en af ligaens største stjerner.

At han har løftet sit niveau er også tydeligt, når man dykker ned i statistikkerne. Sidste år ramte han respektable 79 trepoints forsøg, hvor han i år allerede har ramt 67. Han skyder altså meget mere, og det er lige præcis det øgede ansvar han tager, som Raptors har manglet. Problemet er bare, at han er skadet op til denne kamp, og det skifter favoritværdigheden tungt over på Celtics. Walker, Tatum, Brown, Hayward er hovedsageligt de spillere, som laver de fleste point for Boston. Kan de spille op til deres normale niveau, burde de være for stor en mundfuld for et skadesramt Toronto mandskab.

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens NBA kamp imellem Toronto Raptors og Boston Celtics ender med sejr til holdet fra Boston i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 1,79 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund