Dagens spilforslag og odds: Toronto Maple Leafs slår Edmonton Oilers!

Kamp: Toronto Maple Leafs vs Edmonton Oilers

Spilforslag: Toronto Maple Leafs vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,80

Units: 3/5

Spilstop: 7 januar kl. 01:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Toronto Maple Leafs, som på hjemmebane tager imod Edmonton Oilers. Begge hold kommer med en frisk sejr i bagagen, men det er uden tvivl Toronto som er klare favoritter. De har nemlig hele ni sejre i de seneste 10 kampe, hvor deres ene nederlag kom efter overtid. Af de ni sejre er imponerende otte endda kommet i ordinær spilletid, og nattens modstander er iblandt de hold Toronto har slået.

I de to seneste kampe er Toronto gået komplet målamok, og har således scoret vanvittige 49 mål. Til sammenligning har Edmonton i deres seneste 10 kampe blot lavet 26 mål. Offensiven der tidligere var det store våben, er tilsyneladende gået helt i stå. Danske Andersen der er den ubestridte førstemålmand hos Toronto, burde stå på mål og det øger blot chancen for sejr. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,80 for sejren i ordinær spilletid, og det er bestemt et godkendt odds for det offensive Toronto mandskab!

 

Derfor vinder Toronto Maple Leafs kampen i ordinær tid

Det kan godt være, at Edmonton har ligaens to mest scorende spillere i Draisaitl og McDavid. Men faktum er bare, at de ligesom resten af holdet ikke præsterer på det høje niveau der kræves lige pt. Det modsatte kan bestemt ikke siges om Toronto, hvor en hel flok af spillere banker point ind i et hastigt tempo. Matthews er stjernen på holdet, og er da også den spiller med flest scorede mål, hvor han har lavet flotte 28 og derudover har 51 point. Marner er ikke langt bagud med 40 point, men her er det hovedsageligt assists han er konge af og har flest af alle med 29.

Nylander og Tavares banker også derudaf, og har henholdsvis 38 og 36 point. Toronto har to meget stærke kæder, og derudover er også deres power play helt uhyggelig stærk. Hvor Tyson Barrie danner sidste mand, i den måske stærkeste power play kæde i ligaen. En af styrkerne ved Toronto er ikke bare de mange stjerner, men at bredden er så stor. Udover de fem nævnte laver også Rielly, Kapanen, Kerfoot og Hyman masser af point. I det store billede ligner det her en kamp, Toronto ikke kan undgå at vinde med den flotte offensiv de ligger for dagen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Toronto Maple Leafs og Edmonton Oilers ender med en hjemmebanesejr til Toronto mandskabet i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 1,80 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund