Dagens spilforslag og odds: Newcastle vs Brighton bliver målfattig!

Kamp: Newcastle vs Brighton

Spilforslag: Der bliver maksimalt scoret 2 mål i kampen

Odds: 1,67

Units: 3/5

Spilstop: 21 september kl. 18:30

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften skal Newcastle og Brighton forsøge, at spille sig væk fra Premier League bunden. En sejr vil være utrolig vigtig for begge hold, imens et nederlag ligeledes vil være knusende. Kampe som disse ender utrolig ofte med, at begge hold i kraft af kampens betydning spiller forkrampet fodbold. Og det kunne meget vel betyde vi får endnu lavtscorende affære, som disse to hold har haft vane for i deres forrige fire opgør.

Igennem de sidste tre sæsoner har de to hold rent faktisk mødt hinanden seks gange, hvor de sidste fire er i Premier League. De mødtes nemlig også i The Championsship i sæsonen, hvor begge hold sikrede oprykningen til Premier League tilbage i 2017. Disse to kampe endte med to Newcastle sejre på 2-0 og 2-1, så selv her var der ikke mange mål. Hos bookmakeren Betfair kan du få odds 1,67, hvis kampen ender under tre mål.

 

Derfor bliver der scoret få mål i kampen

Som skrevet spiller dagens to modstandere utroligt målfattige kampe mod hinanden. Således er deres fire opgør i Premier League sidste to sæsoner, alle endt med maksimalt to mål. Resultaterne lyder på to sejre til Brighton på 1-0, samt to gange uafgjort efter 0-0 og 1-1. Læg dertil, at begge hold allerede har spillet tre kampe hver, som er endt med maksimalt to mål. Meget taler da også for, at det igen kan ende målfattigt mellem to mandskaber, der ikke for alvor har giftige offensive egenskaber.

Deres målscore er heller ikke videre imponerende indtil videre i årets Premier League, hvor de har scoret henholdsvis fem og fire mål. Brighton har med fem mål endda blot scoret fire mål selv, imens det sidste er kommet via et selvmål. Det er to hold som fokuserer mere på defensiven, og det viser historien da også med de talrige kampe der er endt under tre mål. Kun Brighton har en spiller, der har formået at få netmaskerne til at blafre mere end en gang. Det i topscorer Maupay der har scoret to gange og ellers er de sidste seks målscorere blot med et mål hver.

Et kig på sidste sæsons måltotal viser også to hold, der ikke lavede mange mål og det har de altså fortsat ind i denne sæson. Vi tror kampen igen ender med få mål, og at de derfor fortsætter tendensen med målfattige opgør!

Dagens spilforslag lyder hermed: Der bliver ikke scoret over 2 mål i aftenens Premier League opgør imellem Newcastle og Brighton, til odds 1,67 hos bookmakeren Betfair.

 

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo