Dagens spilforslag og odds: Egypten moser Zimbabwe!

Kamp: Egypten vs Zimbabwe
Spilforslag: Egypten (-1,5)
Odds: 1,90
Units: 2/5
Spilstop: 21 juni kl. 22:00
Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Africa Cup of Nations tager sin start fredag aften, hvor værterne fra Egypten tager imod Zimbabwe. Egypten er den største favorit blandt de 24 deltagere, til at vinde turneringen. I første kamp venter som nævnt Zimbabwe, en overkommelig modstander, som Egypten burde kunne slå med hjælp fra superstjernen Mohamed Salah.

Bet365 udbyder odds 1,90 for en egyptisk sejr med minimum 2 mål. Og værtsnationen Egypten er da også storfavorit i aftenens kamp, derfor er en sejr på mindst 2 mål heller ikke utænkeligt. Egyptens træner Aguirre er en træner, som har sin største styrke i det offensive arbejde. Spillere som Trézeguet og Salah kan gøre livet surt for Zimbabwe, de har en hurtighed og målfarlighed, som kan blive svært at stille noget op for.

 

Derfor vinder Egypten

Egypten er favoritter til, at gå hele vejen og det med god grund. Sidst en værtsnation vandt turneringen, var således i 2006 hvor Egypten stod tilbage med trofæet. At Egypten spiller på hjemmebane, vil helt sikkert også være skræmmende for deres kommende modstander. De har en fantastisk statistik på hjemmebanen i deres forrige 17 kampe, der lyder på 15 sejre og 2 uafgjorte. Sidst de led et nederlag på hjemmebanen daterer helt tilbage til januar 2016!

De to mandskaber har mødtes 4 gange i nyere tid, alle med Egypten som vinder. Egypten har altså både det mentale overtag, udover at deres spillere vil være en klasse over Zimbabwes. Spillere som fortjener, at blive nævnt når der snakkes om Egyptens styrke. Inkluderer selvfølgelig stjernen over dem alle ved Africa Cup of Nations, Mohamed Salah.

Salah har scoret imponerende 38 landsholdsmål i blot 50 kampe. En målratio som de færreste kan præstere på et landshold. Salah er over de seneste to sæsoner eksploderet i fodboldverden. Han bliver ofte nævnt i samme selskab, som selveste Ronaldo og Messi når det diskuteres hvem der er den bedste spiller i verden. I sine første to sæsoner i den svære engelske Premier League, har Salah lavet 54 mål i 74 kampe for Liverpool FC.

Hvor andre stjerner har haft svært ved, at overføre sit sublime spil fra klubhold til landshold, er Salah dog undtagelsen. Han imponerer hver gang han trækker den egyptiske trøje over hovedet, og hans blotte tilstedeværelse på banen. Tiltrækker opmærksomhed om han har bolden eller ej, og derfor er han et vigtigt våben for egypterne. Zimbabwe vil komme op imod en stjerne, som de sjældent har oplevet og vi tror, at Salah vil køre dem rundt i manegen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Egypten vinder over Zimbabwe med minimum 2 mål ved Africa Cup of Nations, til odds 1,90 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu