Dagens spilforslag og odds: Buffalo Sabres vs Tampa Bay Lightning ender uafgjort!

Spilforslag hver dag

Kamp: Buffalo Sabres vs Tampa Bay Lightning

Spilforslag: Kampen ender uafgjort ( i den ordinære spilletid )

Odds: 4,20

Units: 2/5

Spilstop: 8 november kl.20:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften er verdens bedste ishockeyliga NHL taget et smut til Sverige, hvor Buffalo Sabres skal spille mod Tampa Bay Lightning. Det betyder også at ingen af de to hold har hjemmebanefordel, og så måske alligevel ikke helt. Buffalo har nemlig ikke bare en svensker på holdet, men hele fem hvoraf de fire forventes at få spilletid. Hos Tampa Bay har de en enkelt svensker i Victor Hedman, som dog har været skadet og er tvivlsom til kampen.

Efter en kamppause på fem dage for begge hold, vil spillerne være 100% klar til, at give de svenske tilskuere et brag af en kamp. Begge hold har på det seneste kæmpet lidt med resultaterne, og derfor tror vi da også kampen bliver helt lige. Det er ikke utænkeligt, at kampen skal afgøres i overtid og muligvis straffeslag. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 4,20 for det uafgjorte resultat i ordinær spilletid. Et glimrende odds, der er vel værd at smide en skilling efter!

 

Derfor ender kampen uafgjort i ordinær tid

Sidst de to hold mødtes, endte kampen rent faktisk med at gå i overtid. Dengang endte kampen 1-1, inden Tampa Bay sikrede sig de to point via straffeslag. I år har begge hold da også allerede spillet et hav af kampe, som er gået i overtid. For Buffalo er det sket hele fem gange, imens Tampa Bay har måtte kæmpe om sejren i overtiden fire gange hidtil i denne sæson. En af de ting der også taler for et uafgjort resultat, er holdenes defensiv. Tampa Bay har indtil nu skuffet og derfor er de da heller ikke store favoritter, som de normalt ville være.

Der er flere grunde til, at det ikke helt kører på skinner for Tampa. En af dem er målmand Andrei Vasilevski, som ikke endnu har ramt hans vanlige høje niveau. En anden er offensiven, som heller ikke har imponeret som de gjorde sidste år. Især har russiske Nikita Kucherov skuffet med blot 11 point i 13 kampe, hvilket er langt fra det niveau han har vist de seneste to år. I Buffalo målet står Carten Hutton, som har vist sig som en af de bedste keepere i ligaen i år. Kampen ligner på forhånd et helt lige opgør, og vi tror da også kampen ender med lige præcis det og går i overtid!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Buffalo Sabres og Tampa Bay Lightning ender uafgjort i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 4,20 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund