Dagens spilforslag og odds: Boston kommer tilbage på sporet mod Montreal!

Spilforslag hver dag

Kamp: Boston Bruins vs Montreal Canadiens

Spilforslag: Boston Bruins vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,86

Units: 3/5

Spilstop: 13 februar kl. 01:30

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Boston Bruins og Montreal Canadiens, og begge hold søger hævn efter nederlag i sidste runde. Montreal tabte hjemme mod Arizona, imens Boston højest overraskende tabte til bundproppen Detroit. Nederlaget til Detroit kan næsten betegnes, som pinligt og derfor skal Boston nu vise sit niveau mod Montreal. De seneste to indbyrdes op er da også endt med Boston sejre, efter 8-1 og 3-1 så optimismen burde være stor hos Bruins.

Før det overraskende nederlag havde Boston da også vundet seks kampe i træk, og det er ingen tilfældighed de topper divisionen. Boston besidder nemlig to helt afgørende ting for et mandskab, som er fantastiske målmænd samt en giftig offensiv. Holdet er stort set skadesfrit, hvilket ikke er tilfældet hos Montreal som mangler Shea Weber. Den rutinerede back vil helt sikkert blive savnet, og det gør kun Boston til større favoritter. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,86 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Boston Bruins kampen i ordinær tid

Hvis vi starter med, at se på Bostons to målmænd er det tydeligt de er blandt de bedste i ligaen. På mange andre hold havde backup Jaroslav Halak med stor sandsynlighed været førstevalget. Men i Boston står han altid i skyggen af Tuukka Rask, som er intet mindre end fænomenal. Igennem mange år har Rask faktisk været blandt de bedste målmænd i NHL, og intet tyder på han stopper foreløbigt. Hvem end der får chancen på mål, så kan Boston være sikre på at få en super præstation fra deres keeper.  Offensivt kan få hold, hvis overhovedet nogen matche Bostons førstekæde.

David Pastrnak, Brad Marchand og Patrice Bergeron er en regulær superkæde, hvor især førstnævnte har været vanvittig i denne sæson. Tjekkiske Pastrnak har efter 57 kampe allerede lavet imponerende 78 point, og er blot tre point fra sit tidligere bedste i en sæson. De tre spiller også sammen i Bostons bedste power play kæde, hvor de sidste to i kæden er Jake DeBrusk og Torey Krug. DeBrusk er i gang med sin tredje sæson for Bruins, og imens det endelige gennembrud venter. Er han i fuld gang med at udvikle sig til en utroligt stabil spiller, der laver fint med point hver sæson. Backen Krug er som altid fantastisk både defensivt og offensivt, og laver spandevis af assists.

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Boston Bruins og Montreal Canadiens ender med en hjemmebanesejr til Boston mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,86 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund