Dagens Spilforslag: Odds 4.00 i Wigan vs Gillingham i League 1

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Wigan vs Gillingham (League One)

Vi spiller: Gillingham: Odds 4.00 (set hos Bet365)

Kampstart: Torsdag d. 7.1.2016 kl. 20.45

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Højt odds på formstærke Gillingham

I dag er der ikke meget fodbold på programmet, men vi har alligevel fundet et godt spilforslag i den engelske League One, hvor Wigan vs Gillingham er på plakaten.

Kampen er et møde mellem nr. 5 og nr. 2, og begge hold har efter vores mening gode chancer for at vinde dagens opgør.

Wigan er traditionelt stærke hjemme, hvor man i denne sæson også er 6-3-2 efter 11 kampe, hvor man har scoret 15 mål og kun indkasseret 5. Wigan er dog inde i en mindre god stime, hvor de seneste seks kampe i League One er endt med to sejre, to uafgjore og to nederlag. Senest blev det til 1-1 ude mod Scunthorpe (nr. 15)  d. 2. januar.

Gillingham er p.t. på andenpladsen i tabellen, og det skyldes ikke mindst en rigtig god stime på det sidste, hvor holdet har vundet fire kampe i streg. Senest blev det til 3-0 hjemme mod Bradford (nr. 12), og Gillingham fik dermed den bedst tænkelige start på 2016. Det er dog værd at bemærke, at det særligt er hjemme at Gillingham har høstet rigtigt mange point, hvor holdet er 10-2-1 for sæsonen. På udebane er Gillingham 5-3-4 med en målscore på 20-18. Det piller dog ikke ved, at man på de seneste også har fundet nøglen til sejre på udebane, og i juledagene slog Gillingham både Swindon og Millwall ude med henholdsvis 1-3 og 0-3.

 

Dagens Spilforslag

Gillingham er inde i en god stime, hvor der også er begyndt at komme overbevisende sejre i hus på udebane. Wigan er et stærkt hjemmehold, og dette bliver formentligt et tæt opgør, som kan svinge begge veje. Netop derfor finder vi god værdi i odds 4.00 på Gillingham-sejr hos Bet365, for som tingene er nu, tror vi, Gillingham vinder dette opgør oftere, end det høje odds og Bet365s oddssættere tager højde for.

Odds 4.00 på et tophold skal prøves – særligt når holdet kommer med fire sejre i træk i bagagen.

I dag spiller vi på Gillingham-sejr til odds 4.00.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Wigan vs Gillingham

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Wigan vs Gillingham.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330