Dagens Spilforslag: Odds på Vendsyssel vs AC Horsens

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Vendsyssel vs Horsens (1. division)

Vi spiller: Horsens: Odds 3.35 (set hos Unibet)

Spilstop: Søndag d. 27.03. 2016 kl. 19.00

 

Dagens Spilforslag: Horsens vinder

I Dagens Spilforslag har vi et godt øje til Horsens i topopgøret i den danske 1. division. Vendsyssel har fået en skidt start på foråret, og smed igen en sejr i sidste kamp mod Silkeborg, som måske også havde fortjent alle tre point.

Horsens har spillet to gode kampe i foråret, hvor man i alt har scoret seks gange, og Horsens er nu nummer to i 1. division – ét point foran Vendsyssel på tredjepladsen.

Horsens ser stærkere ud end Vendsyssel netop nu, og odds 3.35 på udesejren her er fint betalt.

Vi spiller Horsens til odds 3.35 hos Unibet.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Vendsyssel vs AC Horsens

Vendsyssel har spillet fire kampe i foråret 2016, og her er det blevet til tre nederlag og en uafgjort. Senest mod Silkeborg så det længe ud til at Vendsyssel ville snuppe alle tre point, men Silkeborg fik fortjent udlignet, og burde måske også have tilført Vendsyssel det fjerde nederlag på stribe. Vendsyssel så til tider ustoppelige ud i efteråret, hvor man kunne gå på vinterpause som nr. 2, men nu ser det ud til at oprykningspladsen helt kan glide vendelboerne af hænde, da presset øges fra forfølgerne i sub-toppen.

Horsens lagde fra land med en 3-0 sejr på skrivebordet over konkursdømte FC Vestsjælland som er taberdømt i alle resterende kampe. Derfor skulle Horsens vente helt til d. 20. marts med at komme i kamp i foråret, og her blev det til 4-3 nederlag i Vejle efter et fantastisk underholdende lokalopgør. Her stod der 3-2 til Vejle inden Horsens fik udlignet til 3-3 i dommerens overtid, men det hele var forgæves da Vejle scorede endnu engang i overtiden til 4-3.

Naturligvis en skuffelse for Bo Henriksens tropper, som dog fik taget revanche i midtugen, hvor det blev til 3-0 hjemme mod Fredericia. Jeppe Mehl og Aleksander Stankov er begge noteret for et mål i begge Horsens’ kampe i foråret, mens også Bubacarr Sanneh og Mikkel Jespersen er kommet på tavlen for Horsens.

Unibet har odds på Vendsyssel vs Horsens, og herunder kan du se  udvalgte odds på andre markeder:

 

Odds på Vendsyssel vs Horsens her >>

odds_vendsyssel_vs_horsens_unibet

 

unibet-green-580x330