Dagens Spilforslag: Odds på Valencia-sejr ude mod Granada

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Granada vs Valencia (Spanien, La Liga)

Vi spiller: Valencia: Odds 2.70 (set hos Bet365)

Kampstart: Søndag d. 21.02.2016 kl. 18.15

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Valencia bør vinde i Granada

Granada ligner en seriøs nedrykningskandidat i årets La Liga, hvor man netop nu er placeret på næstsidste pladsen. Det er dog tæt i bunden, og Granada kan med en sejr mod Valencia måske kravle over stregen, alt afhængigt af weekendens øvrige resultater.

Granada har dog kun vundet tre kampe på hjemmebane hele sæsonen, hvor Granada er 3-2-7 på eget græs. Én sejr og fem nederlag i de seks seneste kampe, vidner om en formmæssig krise hos Granada, som vi ikke tror bliver brudt lige foreløbigt. Senest Granada var i aktion tabte man 3-0 ude til Real Sociedad, men før det ydede Granada en god indsats hjemme mod Real Madrid, som kun vandt 1-2 over bundholdet. Granada er selvfølgelig langt bedre hjemme end ude, men alligevel tror vi ikke holdet besidder kvaliteten til at få skovlen under Valencia her.

Valencia har haft en dårlig sæson, hvor man dog nåede til semifinalen i Copa del Rey inden Barcelona slog Valencia ud med samlet 8-1 over to kampe. Siden returopgøret mod Barcelona i semifinalen (1-1 d. 10. februar) har Valencia været i kamp to gange og vundet dem begge. Først slog man Espanyol med 2-1 hjemme, og torsdag aften fik Rapid Wien så en smagsprøve på, hvor gode Valencia kan være, da østrigerne blev sendt hjem med et 6-0 nederlag i Europa Leagues 1/16-finale.

 

Dagens Spilforslag

Valencia synes på vej i bedre form, og med to gode sejre i de to seneste kampe, må holdet komme til Granada med fornyet selvtillid. Det skal der bygges videre på her, for mere oplagte muligheder fås nok ikke.

Vi spiller sejr til Valencia hos Bet365, hvor oddset på 2-tallet takseres til odds 2.70 netop nu.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Granada vs Valencia

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Granada vs Valencia.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330