Dagens Spilforslag: Odds på Valencia mod Las Palmas i Copa del Rey

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Valencia vs Las Palmas (Copa del Rey)

Vi spiller: Valencia -1: Odds 2.62 (set hos Bet365)

Kampstart: Torsdag d. 21.01.2016 kl. 20.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Valencia smadrede Granada 7-0

I Dagens Spilforslag kigger vi mod Copa del Rey-kvartfinalen mellem Valencia og Las Palmas. Traditionelt er det svært at spå om disse Copa del Rey opgør, fordi man ikke altid fra topklubbernes side, satser 100% på at hive Copa del Rey-trofæet i hus. Men der er alligevel flere ting der peger imod, at Valencia går all-in på dette trofæ i år.

For det første er Valencia kun nr. 11 i La Liga, hvor der efterhånden er 9 point op til Europa-pladserne. Det ligner umiddelbart ikke en stor sæson for Valencia i La Liga, men en sejr i Copa del Rey giver som bekendt adgang til Europa League i næste sæson, og da man allerede står i kvartfinalen er der ikke lang vej hjem til Europa-billetten er sikret.

I sidste runde mødte Valencia Granada, og her blev det til en samlet 7-0 sejr. Først vandt Valencia i sikker stil 4-0 hjemme, og kunne have fedtspillet sig videre på udebane, men her rundbarberede man igen Granada med 0-3. Valencia ligner et hold der tager den spanske cup seriøst i år.

Las Palmas ikke vundet på udebane i år i La Liga, mens Valencia omvendt ikke har tabt hjemme på Mestella i de 10 hjemmekampe i sæsonen. Las Palmas tabte for få dage siden med 0-3 hjemme til Atletico Madrid, mens Valencia fik kæmpet sig til 2-2 hjemme mod Rayo Vallecano.

 

Dagens Spilforslag: Valencia med handicap

Valencia ser ud til at satse på Copa del Rey i år, og Las Palmas bør nok fokusere mere på at overleve nedrykningskrigen i La Liga end på at jagte Copa del Rey-triumfen.

Begge hold skal ud og sikre et godt udgangspunkt før returkampen (spilles d. 27. januar), og for Las Palmas betyder det først og fremmest at holde nullet. Det tror vi dog ikke på sker. I stedet tror vi på at Valencia sikrer sig et godt udgangspunkt før returkampen med en komfortabel sejr på flere mål.

Vi spiller Valencia -1 handicap til odds 2.62 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Valencia vs Las Palmas

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Valencia mod Las Palmas.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330