Dagens Spilforslag: Odds på Tyskland vs England (venskabskamp)

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Tyskland vs England (Venskabskamp)

Vi spiller: Begge Hold scorer: Odds 1.70 (set hos bet365)

Kampstart: Onsdag d. 22.03. 2017 kl. 20.45

TV: TV3 Sport1

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

Spilforslag til Tyskland vs England

Ærkerivalerne Tyskland og England mødes igen i en venskabskamp på tysk jord, som de også gjorde det for næsten præcist et år siden. D. 26. marts 2016 fik englænderne vendt 2-0 til 2-3 på bare en halv time mod Tyskland i testkampen kort før EM. Kane, Vardy og Dier scorede dengang målene for England.

Nu varmer holdene op til weekendens VM-kvalifikationskampe, hvor Tyskland skal en tur til Aserbajdsjan, mens England med Litauen hjemme på Wembley.

Det handler som altid om form i en testkamp som denne, og derfor forventes vi ikke at se den helt store tænding på begge mandskaber. Vi forventer dog at se en del eksperimenter og spillere udenfor startopstilling få spilletid, og den slags plejer at forplante sig i muligheder i straffefelterne.

Det vil ikke komme bag på os, hvis vi ser endnu en målrig kamp mellem Tyskland og England på onsdag, og derfor spiller vi Begge Hold Scorer (ja) til odds 1.70 hos bet365.

 

Begge lande fører VM-gruppen

Ingen af landene har dog været i kamp siden november sidste år, hvor Tyskland rundede året af med at slå San Marino 0-8 i VM-kvalen og derefter spille 0-0 ude mod Italien i en venskabskamp.

England sluttede deres 2016 med en 2-2 venskabskamp mod Spanien, som blev spillet fire dage efter Englands 3-0 sejr i Storbritannien-derbyet mod Skotland.

Tyskland fører VM-gruppe C med maksimum point for 4 kampe og en målscore på 16-0, mens England også fører Gruppe F med tre sejre og en uafgjort og en målscore på 6-0.

Ingen af holdene har altså lukket mål ind i kvalifikationen indtil nu, hvor den da også har stået på – på papiret – markant svagere modstandere, men når de to lande tørner sammen, bør der ske noget i straffefelterne.

Spil på kampen hos bet365.dk >>