Dagens Spilforslag: Odds på Tottenham vs Sunderland

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Tottenham vs Sunderland (Premier League)

Vi spiller: Tottenham -1: Odds 1.90 (set hos Bet365)

Kampstart: Lørdag d. 16.01.2016 kl. 13.45

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Tottenham kører Sunderland over

Fredag byder mere eller mindre kun på fransk fodbold fra den næstbedste række, og derfor kigger vi i stedet mod den tidligere Premier League kamp lørdag kl. 13.45, hvor Tottenham tager imod Sunderland hjemme på White Hart Lane.

Godt nok har Sunderland gjort det godt i de to sidste Premier League-kampe, hvor det er blevet seks point mod Aston Villa og Swansea (3-1 hjemme og 2-4 ude), men ind imellem disse kampe, var Sunderland også forbi Arsenal i FA Cuppen, hvor det blev til en sikker Arsenal-sejr på 3-1.

Sunderland ligger lige under nedrykningsstregen på en 18. plads, og havde før de to sejre mod de andre bundhold fra Aston Villa og Swansea tabt fem kampe i streg. Det kan godt være Sunderland kan være med mod de andre bundhold, men på White Hart Lane mod Tottenham, giver vi dem ikke mange chancer.

Tottenham var super uheldige med at tabe 0-1 til Leicester forleden, hvor Kasper Schmeichel i Leicester-målet havde en af sine bedste aftener. Ser man på Tottenhams hjemmebaneform i sæsonen, ser det ellers rigtigt godt ud med kun to nederlag i 11 kampe. Offensivt spiller Tottenham rigtig godt for tiden, og var decideret uheldige med ikke at lave 2-3 mål mod Leicester forleden, hvor gæsterne til tider var alvorligt på hælene.

Det ligner ét stort stormløb mod Sunderlands mål, for Tottenham SKAL have tre point i denne kamp, og ærgrelsen efter nederlaget til Leicester, skal kvæles med overbevisende sejr her. Sunderland har lukket ikke færre end 30 (!) mål ind i 11 udekampe, og mod et angrebslystent og kompetent mandskab som Tottenhams, forventer vi Sunderland-forsvaret holder snittet her.

Til gengæld hører det med til historien, at Sunderland også har scoret atypisk mange udebanemål for et bundhold, nemlig 14 styks i sæsonen. Det er altså ikke helt utænkeligt, at Sunderland også prikker en enkelt ind lørdag eftermiddag i London.

 

Dagens Spilforslag: Tottenham -1 til odds 1.90

Det bør blive en sikker sejr til Tottenham på flere mål. Man kunne spille Tottenham -2 til odds 3.25, men vi besinder os, og går efter det mere sikre handicap, hvor der også gives plads til at Sunderland måske kommer på tavlen med en enkelt scoring. Vi forventer dog festfyrværkeri fra Harry Kane, Christian Eriksen og de øvrige Hotspurs, og vi spiller Tottenham -1 handicap til odds 1.90.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Tottenham vs Sunderland

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Tottenham vs Sunderland.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330