Dagens Spilforslag: Odds 5.00 i Tottenham vs Leicester

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Tottenham vs Leicester (Premier League)

Vi spiller: Leicester: Odds 5.00 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 13.01.2016 kl. 21.00

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Tottenham favoritter før opgøret med Leicester

Tottenham og Leicester mødtes på White Hart Lane så sent som i weekenden, hvor der stod FA Cup på programmet. Her bragte Christian Eriksen Tottenham i front, inden Leicester kom tilbage i kampen med to scoringer. 1-2 til Leicester holdt indtil få minutter før tid, hvor Harry Kane omsatte et sent straffespark til slutresultatet 2-2.

Der tegner sig et billede af to meget jævnbyrdige mandskaber, hvor Tottenham før kampen er kæmpe favorit hos bookmakerne. Bet365 giver odds 1.75 netop nu på Tottenham, mens der er odds 5.00 at hente på Leicester.

Det høje odds på Leicester – som i denne sæson er Premier Leagues bedste udehold med 21 point i 10 udekampe – kan synes en smule højt, og det skyldes primært, at de nu er fem kampe siden Leicester sidst vandt en kamp. Det skete d. 19. december, da man slog Everton på udebane med 2-3.

Siden er det blev til 1-0 nederlag i Liverpool og to gange 0-0 hjemme mod Manchester City og Bournemouth før det altså blev til 2-2 mod netop Tottenham så sent som i søndags.

Tottenham, Premier Leagues nr. 4, har kun tabt én kamp i de sidste 19 Premier League-kampe, hvilket skete på hjemmebane mod Newcastle i midten af december. Før og siden da, har Tottenham været umådeligt stærke hjemme, hvor man er 5-4-1 for sæsonen. Det er ét af Premier Leagues bedste hjemmehold mod sæsonens bedste udehold, og vi vurderer kampen kan svinge begge veje – nøjagtigt som i FA Cup-kampen i søndags.

 

Dagens Spilforslag: Odds 5.00 på Leicester

I en jævnbyrdig forestilling, som vi forventer her, kan der være super god værdi i det høje odds på Leicester. Det er godt nok ved at være et stykke tid siden Leicester sidst har vundet – og Tottenham tabt – men måske taler dét netop for, at det bliver i dag det sker.

Vi har stor tiltro til at Kasper Schmeichel og Leicesters stærke defensiv kan holde Christian Eriksen og co. nogenlunde i skak i aften, og så kan Leicester ligeså godt rende med sejren til odds 5.00.

Vi spiller Leicester pga. det vanvittigt høje odds på Premier Leagues bedste udehold i år. Den skal trods alt kun gå hjem mindst én ud af fem gange, før vi får pengene hjem igen.

Alternativt kan man vælge at spille X2 på Dobbeltchancen til odds 2.10, hvilket også er et fint spil, som sikrer gevinst sålænge Tottenham ikke vinder.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Tottenham vs Leicester

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Tottenham vs Leicester City.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330