Dagens Spilforslag: Odds på Under 2,5 mål i Tottenham vs Dortmund

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Tottenham vs Dortmund (Europa League)

Vi spiller: Under 2,5 mål: Odds 2.05 (set hos bet365)

Spilstop: Torsdag d. 17.03. 2016 kl. 21.05

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Potentielt målfattigt opgør i vente

Tottenham var helt væk i det første opgør i Dortmund, hvor tyskerne sejrede med 3-0. Odds 17.00 på at Tottenham kvalificerer sig til næste runde taler sit eget tydelige sprog.

Tottenham har da også fuld fokus på kampen om Premier League-guldet, og pga. den uoverkommelige opgave som omfatter at skulle vinde med mindst 3-0 over Dortmund på White Hart Lane, kan det tænkes at Tottenham sparer flere af de bærende kræfter til kommende kampe i Premier League. Bl.a. ser det ud til at Christian Eriksen måske sidder denne kamp over.

“Vi må se med Eriksen, men han har måske brug for en lille pause. Måske også Dembele. De døjer med mindre problemer. Måske er de ikke med i morgen”, sagde manager Mauricio Pochettino til Sky Sports.

Med udsigten til et lettere amputeret Spurs-mandskab, og et formentligt defensivt-orienteret Dortmund-hold, som blot skal forsvare en 3-0 føring i 90 minutter, dufter det ikke just af mange mål på White Hart Lane i aften. Begge mandskaber besidder selvfølgelig kvaliteterne til at lave mål, men meget afhænger af Tottenhams tro på at kunne vende 0-3 til samlet sejr.

Tottenham var i weekenden i kamp i Aston Villa, hvor Spurs hentede en sikker 0-2 sejr med hjem til London, mens Dortmund fortsatte deres imponerende stime med sejre. Dortmund slog Mainz hjemme med 2-0, og er nu ubesejrede i 17 kampe i træk på tværs af DFB Pokal, Europa League og Bundesligaen. Dortmund har ikke lukket mål ind i de fire seneste kampe, hvor man ydermere holdt nullet på hjemmebane mod Bayern München i Bundesligaen.

 

Dagens Spilforslag:

Da Dortmund ikke har noget incitament for at jagte et hav af mål med en 3-0 føring i bagagen, og et måske lettere amputeret Tottenham mandskab i vente, tror vi ikke på sprudlende angrebsfodbold i dette opgør.

Dortmund har som nævnt ikke lukket mål ind siden 3-1 sejren mod Hoffenhaim d. 28. februar, og der er ikke meget der tyder på, at Tottenham er i stand til at sønderbombe tyskernes forsvar bedømt på magtbalancen i det første opgør.

Vi spiller Under 2,5 mål i Tottenham vs Dortmund til odds 2.05 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Tottenham vs Dortmund

bet365 har odds på Tottenham vs Dortmund, og herunder kan du se real time 1X2-odds samt udvalgte odds på andre markeder:

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330