Dagens Spilforslag: Odds på Stoke vs Liverpool i Capital One Cup-semifinalen

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Stoke vs Liverpool (Capital One Cup)

Vi spiller: Stoke: Odds 3.10 (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 5.1.2016 kl. 20.30

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Stoke slår Liverpool i det første opgør

I dette spilforslag på Stoke vs Liverpool i Capital One Cup har vi et godt øje til Stoke. For det første er der tale om det første af to semifinale-opgør i Capital One Cup, hvilket betyder, at Liverpool kan nøjes med et spinkelt nederlag her, og afgøre tingene hjemme på Anfield d. 26. januar i returopgøret. Derudover er det værd at hæfte sig ved, at Liverpool stadig ikke synes at have knækket koden til stabile resultater, og tabte igen på udebane i weekenden med 2-0 til West Ham. Generelt har Liverpool ikke været overbevisende på udebane i denne sæson, hvor man er 4-3-4 og 11-13 i målscore efter 11 kampe.

Godt nok slog man fornyligt bundholdet Sunderland ude med 1-0, men i den seneste omgang udekampe har Liverpool også tabt 2-0 til Newcastle og 3-0 til Watford.

Da der er tale om to kampe i disse Capital One Cup semifinaler, tror vi, at Stoke går knaldhårdt efter sejren i det første opgør, og spørgsmålet er selvfølgelig hvor hårdt Liverpool er villige til at satse på dette trofæ. Vejen til Europa i næste sæson er banet for vinderen af Capital One Cup, og når man står i semifinalen, skal det selvfølgelig tages seriøst. Men selv hvis Liverpool kommer i stærkeste opstilling, og går efter sejren her, kan det blive svært mod Stoke, som altid gør det godt hjemme og som nok ikke kommer i Europa, hvis det ikke bliver til en sejr her.

 

Dagens Spilforslag

Vi spiller på den lille overraskelse og spiller Stoke til odds 3.10. Vi spiller allerede kampen i dag, selvom det først er tirsdag aften, da vi vurderer, at oddset her er i risiko for at falde op til kampstart.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Stoke vs Liverpool

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Stoke vs Liverpool i Capital One Cup.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330