Dagens Spilforslag: Odds på Slovenien i Top 10 i Eurovision

I dag spiller vi:

Begivenhed: Eurovision (International Melodi Grand Prix)

Spilforslag: Slovenien i Top 10 – Odds 2.30 (set hos Betfair)

Starter: Torsdag d. 21 maj kl 21:00 (Vises på DR 1)

 

 

 

Slovenien ligner en sikker Top 10

Dagens Spilforslag her på Odds.dk finder vi i en lidt anden genre end den fodboldverden vi normalt beskæftiger os med. I dag kigger vi nemlig mod underholdningens verden og det internationale Melodi Grand Prix i Wien som starter i dag med den første af de to semifinaler.

Slovenien skal først i ilden ved den store Eurovision sangkonkurrence på torsdag i den anden semifinale, hvor de er tippet som storfavoritter til at gå videre til finalen.

Sloveniens sang er god og de fleste bookmakere er enige om, at oddset på en Top 10 placering i finalen skal være forholdsvis lavt. Odds svinger meget fra udbyder til udbyder, men vi har set fint odds 2,30 hos Betfair på at Slovenien tager en Top 10 placering, hvilket meget tyder på de gør.

Sloveniens sang er “catchy” og dét man kan kalde for en ørehænger. Den fanger an første gang man hører den, hvilket er enormt vigtigt i Eurovision-regi, når der skal høstes stemmer. Marjetkas stemme lyder som en blanding af Amy Winehouse og den tyske Eurovisionsvinder Lena, og både stemme og duoens uptempo-nummer skiller sig positivt ud i årets Eurovision – et Eurovision der er fyldt med mange ballader, der risikerer at blive glemt blandt hinanden.

Læs flere spilforslag på Eurovision.

 

Maaraya

Maaraya er navnet på den duo, der udgøres af sangerinden Marjetka og musikproduceren Raay. Ud over at være gift, driver de også en musikskole i Slovenien sammen