Dagens Spilforslag: Odds på Silkeborg vs Vendsyssel

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Silkeborg vs Vendsyssel (1. division)

Vi spiller: Vendsyssel: Odds 3.20 (set hos bet365)

Spilstop: Onsdag d. 23.03. 2016 kl. 18.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Vendsyssel skal vende katastrofal start

På den lidt fodboldfattige onsdag i marts, finder vi Dagens Spilforslag i dagens eneste 1. divisions kamp. Her tager Silkeborg imod Vendsyssel, og det er et slagent udehold som kommer på besøg i Silkeborg.

Vendsyssel lå godt til i toppen af 1. division ved vinterpausen, hvor man blot havde tabt to kampe i efteråret, mens det var blevet til 10 sejre og 6 uafgjorte. Men starten på foråret har været katastrofal for Vendsyssel, som har tabt alle tre 1. divisionskampe i 2016.

Først blev det til to udebanenederlag mod HB Køge og FC Roskilde med hhv. 1-0 og 3-1, og senest tabte Vendsyssel så med 0-2 hjemme til topholdet Lyngby, som nu synes at være stukket af på førstepladsen i tabellen. I Vendsyssel er man dog stadig optimistiske ift. at sikre sig én af de i alt tre oprykningspladser til Superligaen, men kampen er hård, for både Horsens, Vejle, Silkeborg, Fredericia og HB Køge er kun få point fra en direkte oprykningsplads med 12 spillerunder tilbage.

Silkeborg har vundet en skrivebordssejr over FC Vestsjælland, som er taberdømt med 3-0 i alle resterende kampe i sæsonen grundet konkurs, og derudover er det blevet til to reelle kampe i foråret. Først tabte Silkeborg 0-1 hjemme til Fredericia og dernæst var silkeborgenserne på besøg i Skive, hvor det blev til 1-1.

Ingen superstart på foråret for Silkeborg, som ellers sluttede efteråret pænt af med fire sejre og en uafgjort i de seks sidste kampe før vinterpausen.

 

Dagens Spilforslag:

Udmeldingerne fra begge lejre er før kampen, at man vil gå efter en sejr i dette opgør, og til trods for den dårlige start på foråret, tror vi Vendsyssel kommer i gang med en sejr i et ellers tæt opgør.

Vi spiller Vendsyssel til odds 3.20 hos bet365

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Silkeborg vs Vendsyssel

bet365 har odds på Silkeborg vs Vendsyssel, og herunder kan du se real time 1X2-odds samt udvalgte odds på andre markeder:

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330