Dagens Spilforslag: Odds på Schalke vs Shakhtar Donetsk

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Schalke 04 vs Shakhtar Donetsk (Europa League)

Vi spiller: Schalke: Odds 1.80 (set hos Bet365)

Kampstart: Torsdag d. 25.02.2016 kl. 21.05

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Schalke slår Shakhtar hjemme

I dette Dagens Spilforslag kigger vi mod Europa League opgøret Schalke vs Shakhtar Donetsk, hvor der bør være en hjemmesejr i vente. Det første opgør i Ukraine sluttede 0-0, og spørgsmålet om hvilken af disse to klubber, som avancerer til næste runde, er selvfølgelig stadig helt åben.

Det kunne dog snildt have været mere op ad bakke for Shakhtar Donetsk inden aftenens kamp, for Schalke misbrugte nemlig et indirekte frispark på kanten af det lille felt i det første opgør, efter en håbløs tilbageaflevering til Shakhtar-keeper Pyatov. Ellers var det første opgør meget lige fordelt på spil og chancer, og nu har Schalke så fordelen ved at kunne afgøre sagerne på Veltins Arena foran 61.000 passionerede fans.

Schalke har fået en blandet start på det nye år, hvor man i Bundesligaen har vundet to, tabt to og senest spillede man 1-1 hjemme mod Stuttgart. Shakhtar Donestsk har derimod stadig ikke været i kamp i den hjemlige liga, og har, udover 0-0 kampen mod Schalke, ikke spillet en betydningsfuld kamp i 2016.

Det lykkedes da heller ikke Shakhtar at lægge alvorligt pres på Schalke i det omvendte opgør, hvor ukrainerne selvfølgelig havde chancer til at score, men bestemt ikke spillede op til det vi ved holdet kan præstere.

Læs også: Se det tårnhøje odds på FCM mod United

 

Dagens Spilforslag

Odds 1.80 på Schalke er ikke super højt, men det er bestemt værd at tage med, for det dufter unægteligt at en sejr til Schalke her. Schalke er længere fremme i sæsonen, og må være tættere på den optimale kampform end de ukrainske gæster, og det forventer vi kan ses, når holdene i aften løber ind på Veltins Arena.

Vi spiller Schalke til odds 1.80 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Schalke vs Shakhtar Donetsk

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Schalke vs Shakhtar Donetsk.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330