Dagens Spilforslag: Odds på Sampdoria i dagens Genoa-derby

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Genoa vs Sampdoria (Serie A)

Vi spiller: Sampdoria: Odds 3.40 (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 5.1.2016 kl. 20.45

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Sampdoria vinder tæt Genoa-derby

I Dagens Spilforslag stiller vi skarpt på Genoa-derbyet mellem Genoa og Sampdoria i Serie A. Efter 17 kampe – og ca. halvvejs i sæsonen – er Sampdoria placeret på en 14. plads med 20 point, mens Genoa ligger lige over nedrykningsstregen på en 17. plads med 16 point.

Umiddelbart er der tale om et meget jævnbyrdigt opgør, og i og med der er tale om et lokalopgør, kan vægten tippe begge veje.

Sampdoria har været inde i en dårlig fase uden sejr i syv opgør, men kom tilbage på sporet med en 2-0 sejr over Palermo i sidste spillerunde som fandt sted d. 20. december. Genoa har derimod tabt deres fire seneste kampe, hvor det blandt andet blev til et 1-2 nederlag i Coppa d’ Italia til upåagtede Alessandria. Indenfor ca. en måned har Genoa også tabt hjemme til bundholdet Carpi og nedrykningskandidaterne fra Bologna. Alt i alt ikke noget der taler for, at tingene kører for Genoa-mandskabet i disse tider.

De to klubber deler stadionet Luigi Ferraris og der er derfor ikke tale om den helt store hjemmebanefordel i Genoas favør. Selvfølgelig har Genoa flest tilskuere på tribunerne, men spørgsmålet er, om det gør den helt store forskel i et intenst derby som dette. Sampdoria er 5-2-2 på Luigi Ferraris i år, mens Genoa er 4-1-3. Sampdoria har altså gjort det bedst på denne bane i sæsonen, og ser ud til at være i marginalt bedre form end Genoa.

Derfor finder vi odds 3.40 på Sampdoria særligt interessant i dette opgør.

 

Dagens Spilforslag

Vi tror på Sampdoria, som bør have mere kvalitet at komme med – samt være bedre spillende – end Genoa, og spiller på Sampdoria til flotte odds 3.40 hos Bet365.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Genoa vs Sampdoria

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Genoa vs Sampdoria i Serie A.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330