Dagens Spilforslag: Odds på QPR vs Hull

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: QPR vs Hull City (The Championship)

Vi spiller: Uafgjort: Odds 3.25 (set hos Bet365)

Kampstart: Fredag d. 1.1.2016 kl. 18.15

Vises på: TV3 Sport 2

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Oplagt uafgjort på Loftus Road

Vi er klar til årets første Dagens Spilforslag, og da de fleste ligaer ligger stille d. 1 januar, er der ikke meget at vælge imellem. Heldigvis har vi fundet en spændende kamp i et fodboldland som aldrig sover, nemlig England.

I The Championship tager Hull på besøg i London hos Queens Park Rangers.

Godt nok ligger Hull nr. 3 i den næstbedste række i England, men Hull har ikke vundet i deres fire seneste udekampe, og i de to seneste er det blev til 1-0 og 2-0 nederlag mod Preston og Rotherham.

Faktisk har Hull ikke været overbevisende på udebane, til trods for topplaceringen i ligaen. Hull er 4-3-5 på udebane for sæsonen, hvor de fleste point er hentet på hjemmebanen (9 sejre, to uafgjorte og ét nederlag).

Det er ingen let sag at komme til Loftus Road og stjæle alle tre point fra QPR. Queens Park Rangers er ubesejret i de ni seneste hjemmekampe, og er 4-7-1 på hjemmebane for sæsonen.

Kun én kamp har QPR altså tabt, men holdet er til gengæld lidt for gode til at nøjes med ét point hjemme. Derfor er QPR da også kun nr. 14 i The Championship før dagens kamp.

Vi synes, det lugter meget af uafgjort her, da Hull City har svært ved at vinde ude og QPR samtidig er London-mestre i at spille uafgjort på hjemmebane. Samtidig er det d. 1. januar, og det må kunne spores i spillet, at de fleste formentligt har været ude og skyde det nye år ind i nat.

 

Dagens Spilforslag

Odds 3.25 på uafgjort i så tæt en kamp som denne, hvor det er svært at pege på en vinder, synes oplagt.

Vi spiller X til 3.25 hos Bet365 i QPR vs Hull City.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på QPR vs Hull City

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på QPR vs Hull City.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330