Dagens Spilforslag: Odds på PSV vs Atletico Madrid

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: PSV vs Atletico Madrid (Champions League)

Vi spiller: PSV: Odds 5.25 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 24.02.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

PSV kan overraske bookmakerne

PSVI Dagens Spilforslag kigger vi mod PSV vs Atletico Madrid opgøret i Champions League, hvor bookmakerne ikke har megen fidus til PSV-sejren. Dette er det første af to opgør, og det gælder derfor for begge mandskaber om at sikre sig et godt udgangspunkt før returopgøret i Madrid i marts. For PSV betyder det formentlig en sejr til nul, mens Atletico Madrid kan være tilfredse med en uafgjort kamp med mål.

PSV indtager i øjeblikket førstepladsen i Æresdivisionen, hvor man er ubesejret i de sidste 18 kampe, hvilket er nok til at holde klubben ét point foran Ajax i toppen. Dermed er der mere spænding om, hvor det hollandske mesterskabstrofæ skal hen i år, end der var i fjor, hvor PSV vandt ligaen med hele 17 point ned til sølvvinderne fra Ajax Amsterdam. 2016 er ellers startet flyvende for PSV som har spillet 7 ligakampe i det nye kalenderår, og disse er alle endt med sejre og en samlet målscore på 20-5. Eneste bump på vejen kom i den hollandske pokal, hvor PSV hjemme tabte 1-3 til Utrecht i kvartfinalen hjemme på Philipsstadion i Eindhoven. Derudover har PSV ikke tabt en kamp i Holland på hjemmebane hele sæsonen, hvor man er 9-2-0 / 28-11 for sæsonen.

PSV gik videre fra Gruppe B på bekostning af Manchester United og CSKA Moskva. I gruppespillet vandt PSV alle tre hjemmekampe i gruppen med hhv. 2-1 over United, 2-0 over Wolfsburg og 2-1 over CSKA Moskva. Derudover lykkedes det PSV at få 0-0 på Old Trafford.

 

2 sejre i de 7 seneste kampe

Atletico_Madrid_LogoNu venter der PSV en hård modstander i Atletico Madrid, som p.t. er nr. 2 i La Liga. Atletico har gang i en fin sæson, hvor man gik videre fra sin Champions League gruppe som gruppevinder foran Benfica, Galatasaray og FC Astana. Her blev det til fire sejre, en uafgjort (0-0 ude vs Astana) og ét nederlag (1-2 hjemme mod Galatasaray).

Atletico er dog ikke uovervindelige, og der har været grus i maskineriet på det seneste, hvor det kun er blevet til to sejre i de 7 seneste kampe på tværs af La Liga og Copa del Rey. Atletico Madrids træner, Diego Simeone, er dog også sikker på der venter en svær kamp onsdag aften mod PSV.

“PSV er rigtig stærke, farlige i angrebet og kan gøre ondt på os. PSV er stærke, kun Ajax kan følge dem i Holland. Dette er en anden turnering, og det bliver en intens kamp, som skal spilles i et højt tempo. Spillerne skal vise stor energi. Vores mål er at tage kontrollen i kampen”, sagde Simeone bl.a. til UEFA.com.

 

Dagens Spilforslag

Odds.dks spilredaktion er enige om, at oddset på PSV er alt, alt for højt her. I hvad vi spår bliver en helt åben affære, er odds 5.25 på PSV simpelthen et gaveodds. PSV har vundet alle tre hjemmekampe i Champions League i år, og er i god form hjemme i den hollandske Æresdivision. Vi tror chancerne er rigtigt gode for, at PSV vinder igen her mod Atletico Madrid.

Vi spiller PSV til odds 5.25 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på PSV vs Atletico Madrid

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på PSV vs Atletico Madrid.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330