Dagens Spilforslag: Odds på Oscar scorer i Chelsea vs Man United

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Chelsea vs Man United (Premier League)

Vi spiller: Oscar scorer: Odds 3.75 (set hos Bet365)

Kampstart: Søndag d. 07.02.2016 kl. 17.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Det dufter af mål på The Bridge

I Dagens Spilforslag kigger vi nærmere på det helt store opgør i engelsk fodbold denne søndag, nemlig Chelsea vs Man United. Her mødes sæsonens to største skuffelser i Premier League, og vi forventer et målrigt opgør.

Mens formkurven ser ud til at gå den rigtige retning i begge klubber, er der stadig lang vej til mesterskabsform i begge lejre. Det er mest på de offensive parametre, at spilles synes at flyde bedre for både Chelsea og Man United i de seneste kampe, mens der stadig har været tegn på svagheder i det bageste geled.

Kigger man på de seneste fem kampe har Chelsea en målscore på 11-6, inkl. 1-5 sejren ude mod MK Dons i FA Cup’en. Senest blev det dog kun til 0-0 ude mod Watford, men også her lagde Chelsea et stort pres på Watfords forsvar i store dele af kampen. Hele 24 indlæg kom Chelsea frem til samt væsentlig overvægt i spil og chancer. Dog var Watford ikke helt ufarlige foran Chelsea-målet, hvor Watford blev noteret for fire afslutninger inden for rammen.

Chelsea har ikke holdt nullet i to kampe i streg i et stykke tid, og det forventer vi heller ikke de gør denne gang. Manchester United har nemlig også fået gang i angrebet på det seneste, hvor United er 10-5 i målscore. Særligt de to seneste kamp har budt på flot angrebsfodbold fra United i store perioder af kampene, og her blev United da også belønnet med sejre på 3-0 og 1-3 mod hhv. Stoke og Derby (FA Cup).

Vi forudsiger en kamp, hvor angrebet er det bedste forsvar hos begge mandskaber, og det bør borge for mange afslutninger på mål.

 

Spilforslag: Chelsea vs Man United

Hvis tendensen fra de seneste kampe fortsætter her, kan vi se frem til en underholdende kamp, med masser af afslutninger i begge ender. Der kan være god værdi i at gå højt på Over-linjen på antal mål i kampen, men vi forsøger os med et andet spilforslag i dag. Nemlig Oscar til at score.

Hvis kampen ender i en sand slagudveksling i begge felter, hvilket der er god sandsynlighed for, vil Oscar formentlig have sidste fod på mange af Chelseas forsøg. Til trods for Chelseas massive krise i starten af sæsonen, står Oscar noteret for tre sæsonmål inden dette opgør mod United, og særligt mod MK Dons i FA Cup’en viste Oscar, at han ligner en mand på vej tilbage i storform hos Chelsea. Her scorede Oscar hattrick i første halvleg, og sprudlede i sit spil helt indtil han blev pillet ud i det 65. minut for at spare på kræfterne.

Vi spår Oscar en nøglerolle i Chelseas offensiv mod United, og tror han kommer på måltavlen.

Odds 3.75 på Oscar til at score når-som-helst i kampen, ser rigtig appetitligt ud hos Bet365, hvor man også kan få odds 8.00 på Oscar til at score det første eller sidste mål i kampen.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Chelsea vs Man United

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Chelsea vs Man United.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330