Dagens Spilforslag: Odds på Oldham vs Blackpool

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Oldham vs Blackpool (League 1)

Vi spiller: Oldham: Odds 2.10 (set hos bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 15.03. 2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Nervepirrende bundopgør i vente i Oldham

Oldham vs Blackpool er mødet mellem nr. 22 og 21 i den tredjebedste engelske række, League 1, og begge mandskaber jagter tre vigtige point i kampen mod nedrykning. Oldham har spillet 34 kampe og har høstet 34 point, mens Blackpool har spillet 36 kampe og hentet 35 point. Lige over stregen finder vi Doncaster, som efter 36 kampe har 37 point.

Se også: League 1 stillingen hos Livescore.dk

Oldham kan altså med en sejr her bringe sig á point med Doncaster på 20. pladsen med en kamp til gode, og dermed er det i Oldhams egne hænder, om man skal over nedrykningsstregen igen i denne sæson. Ser man på statistikken er der dog ikke meget der taler for en Oldham-sejr her, for Oldham har kun hentet 11 point i 16 hjemmekampe i år, hvor det er blevet til 2 sejre, 5 uafgjorte og hele 9 nederlag.

Samtidig har Oldham en lidet flatterende målscore på 17-30, hvilket gør Oldham til det dårligste hjemmehold i League 1 – baseret på point hentet på hjemmebane – i denne sæson. Dog har Oldham spillet to hjemmekampe færre end de øvrige hold i rækken, og hvis man vinder begge, vil Crewe (nr. 23) i stedet overtage rollen som dårligste hjemmehold i League 1 i år.

Mens Oldham i skrivende stund er League 1’s dårligste hjemmehold i denne sæson, må gæsterne fra Blackpool indfinde sig med at være det dårlige udehold i år indtil nu. Efter 17 udekampe er Blackpool 2-4-11 for sæsonen med en målscore på 14-29, hvilket dog kun er ét point dårligere end bundproppen Colchester, som har hentet 11 point i 18 kampe. En sejr til Blackpool her, vil betyde, at man ikke længere er sæsonens dårligste udehold i League 1.

 

Holdenes form

Ser vi på de to holds seneste kampe, har Oldham kun tabt én af de 8 seneste League 1-kampe. Det nederlag kom i hus for tre dage siden, da Oldham tabte 3-0 ude mod Sheffield United. Før da har Oldham vundet tre og spillet fire uafgjorte før vi finder seneste nederlag, som kom d. 23. januar, da Oldham tabte 0-1 hjemme til Bury.

Blackpool har derimod ikke vundet i de 7 seneste liga-kampe, hvor det er blevet til fem nederlag og to uafgjorte. Senest tabte Blackpool hjemme til Coventry med 0-1, og før da var Blackpool på besøg hos Millwall som vandt 3-0. Blackpool har haft store problemer med at finde vejen til modstandernes netmasker i de seneste kampe, hvor man kun har lavet fem mål i de syv seneste kampe. Fire af dem faldt i 2-3 nederlag, mens det for tre kampe siden blev til 1-1 mod Chesterfield.

 

Dagens Spilforslag: Oldham bør vinde her

Oldham er ligaens dårligste hjemmehold netop nu baseret på pointhøst, men kan rette op på den triste statistik med en sejr i dag hjemme mod ligaens dårligste udehold.

Oldham tabte den sidste med 3-0 ude mod Sheffield Wednesday, men havde før den kamp ikke tabt i 7 opgør i League 1, og Oldham kom på tavlen med scoringer i de fire kampe optil Sheffield United ude. Først slog man Gillingham og Peterborough med 2-1, hvorefter det blev til 1-1 mod Scunthorpe og Port Vale. Blackpool har ikke leveret et resultat længe, og baseret på den seneste form med syv kampe uden sejre, skal Blackpool dykke dybt i posen for at finde formlen til sejr her.

Vi tror mest på Oldham og vi spiller 1-tallet til odds 2.10 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Oldham vs Blackpool

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Oldham vs Blackpool.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330