Dagens Spilforslag: Odds på Norwich vs Manchester City

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Norwich vs Manchester City (Premier League)

Vi spiller: Man City -1: Odds 2.40 (set hos bet365)

Kampstart: Lørdag d. 12.03. 2016 kl. 13.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Optakt: Norwich vs Man City

Norwich er inde i en forfærdelig stime i Premier League, hvor man nu ikke har vundet i de seneste ni kampe. Otte nederlag og en enkelt uafgjort er hvad Norwich har præsteret på det seneste, og derfor befinder The Canaries sig nu også under nedrykningsstregen på en 18. plads. Med kun ét point op til Sunderland over stregen er der masser at spille for hos Norwich, som i de to seneste hjemmekampe har spillet 2-2 mod West Ham og tabt 1-2 til Chelsea.

Norwich har samlet de fleste af sine point på hjemmebane i denne sæson (16 ud af 24 point), mens man har haft det svært på udebane. Men den seneste stime med ni kampe uden sejre, vidner om, at det er længe siden Norwich for alvor kunne true nogen på eget græs.

Manchester City har været svingende i sine præstationer på det seneste, hvor man dog kan glæde sig over nylig triumf i Capital One Cup. Her vandt City trofæet efter straffesparkskonkurrence mod Liverpool i finalen. Derefter tabte man revanche-kampen i Premier League få dage efter, hvor Liverpool på Anfield slog City med 3-0. Den plet fik City vasket af sig i lørdags, hvor man slog bundproppen Aston Villa med hele 4-0 hjemme.

City er 10 point efter Leicester i toppen, men har spillet én kamp færre. Hullet kan altså reduceres til 7 point, hvis City vinder deres udsatte kampe, og med yderligere ni kampe tilbage i turneringen, er City ikke endegyldigt ude af mesterskabskampen endnu. Det gælder om at hente tre point hver gang i resten af sæsonen, og dermed lukrere på, at de øvrige tophold kontinuerligt sætter point til med nederlag og uafgjorte resultater, som det har været tilfældet i de seneste måneder.

 

Dagens Spilforslag:

Sidste gang Norwich og Manchester City mødtes på Carrow Road, var i januar hvor Man City vandt 0-3 i FA Cuppen, og der venter måske en gentagelse af den kamp i dette opgør, hvor City er store favoritter. I Dagens Spilforslag anbefaler vi da også et spil på Manchester City til at vinde med handicap -1.

Det vil sige City skal vinde f.eks. 2-0 før vi vinder på væddemålet, men det er da også yderst realistisk at tro, da Norwich ikke har meget at byde på offensivt, hvorimod City i sidste weekend lavede hele fire mål. Godt nok faldt de mod Aston Villa, som er historisk ringe i år, men City ligner et hold i fremgang, og det bør blive for meget for Norwichs pressede mandskab.

Vi spiller Man City -1 til odds 2.40 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Norwich vs Manchester City

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Norwich vs Manchester City.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330