Dagens Spilforslag: Odds på Norwich vs Chelsea

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Norwich vs Chelsea (Premier League)

Vi spiller: Chelsea -1: Odds 2.63 (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 01.03.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Norwich vs Chelsea

Chelsea er for alvor kommet i gang i Premier League, hvor man nu er ubesejret i 11 kampe i streg. Alene i de tre sidste kamp er det blevet til hele 12 mål efter 5-1 over Newcastle, 5-1 over Man City i FA Cup’en og senest 1-2 sejr ude mod Southampton. I den seneste sejr viste Chelsea-holdet super moral og fik kæmpet sig tilbage fra 1-0 og fik vendt kampen med to mål i kampens sidste kvarter. Udskældte Branislav Ivanovic satte sejrsmålet i nettet i kampens 89. minut.

Alle synes på vej i fremgang hos Chelsea, hvis eneste malurt i bægeret på det senest var et spinkelt – og særdeles hæderligt – 2-1 nederlag ude mod Paris St. Germain i Champions League. Fremgang er der derimod ikke meget at spore af hos hjemmeholdet, som går ind til dette opgør blottet for selvtillid.

Norwich har ikke vundet i de seneste 7 kampe i Premier League, hvoraf seks er tabt, og kan reelt ryge i nedrykningszonen, hvis Newcastle – som har spillet én kamp færre – vinder deres næste kamp. Presset er maksimalt på det kriseramte Norwich-mandskab, som helst skal have mindst ét point i denne kamp. Norwich var senest i kamp mod Leicester på udebane, og holdt flot Leicester til 0-0 indtil kampens allersidste minutter, hvor Leicester alligevel fik smækket en enkelt kasse ind til 1-0 sejren. Endnu en bet for Norwich-mandskabet, som nu bør møde et veloplagt Chelsea-mandskab.

Der er stadig 33 point at spille om i Premier League, og med kun 8 point op til Manchester United på Premier Leagues femteplads, er det endnu ikke for sent for Chelsea at redde en katastrofal sæson. Mesterskabsbussen er kørt for længst, men Chelsea kan med et godt run i de sidste 11 kampe stadig nå at vinde adgang til næste års europæiske turneringer. Chelsea er selvfølgelig også stadig med i både FA Cup og Champions League, så der er alle gode grunde til at forsøge at sammensætte en god stime af resultater netop nu forud for returopgøret mod PSG i Champions League.

 

Dagens Spilforslag: Chelsea vinder stort på Carrow Road

Vi tror meget på Chelsea i Dagens Spilforslag, og forventer et sandt bombardement af Norwich-feltet indtil Chelsea får prikket den første bold i nettet. Når Norwich herefter er tvunget til at søge mere frem i banen, bliver der for alvor plads til Chelseas offensive kræfter på den sidste tredjedel af banen. Det bør åbne op for endnu flere Chelsea-scoringer mod et i forvejen presset Norwich-mandskab.

Vi tror på en stor Chelsea-sejr i aften, og spiller Chelsea -1 til odds 2.63 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Norwich vs Chelsea

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Norwich vs Chelsea.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330