Dagens Spilforslag: Odds på Napoli vs AC Milan

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Napoli vs AC Milan (Italien, Serie A)

Vi spiller: Napoli -1: Odds 2.40 (set hos Bet365)

Kampstart: Mandag d. 22.02.2016 kl. 21.00

TV: TV3 Sport 1 / Livestream: Bet365

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Napoli vinder tæt opgør mod Milan

Napoli bør være toptændte til dette opgør, da Juventus snublede i weekenden og kun fik 0-0 ude mod Bologna. Dermed er vejen tilbage på førstepladsen banet for napolitanerne, hvis man kan hente tre point i aftenens opgør mod AC Milan.

Napoli har været flyvende i længere tid, hvor det nærmest kun er blevet til sejr efter sejr i både Europa og Serie A, men Napoli går ind til dagens kamp mod Milan med to nederlag i træk. Først tabte Napoli topopgøret mod Juventus i Torino med 1-0 på et sent mål af Simone Zaza, og derefter blev det igen til 1-0 nederlag på udebane i Europa League mod Villareal. Nu er Napoli igen hjemme på det legendariske San Paolo, hvor man ikke har givet mange point væk i denne sæson. I de 12 hjemmekampe Napoli har spillet i denne sæson, er det blevet til 10 sejre og 2 uafgjorte, så der venter AC Milan en hård opgave i aftenens kamp.

AC Milan er selv udmærket kørende, da man er ubesejret i de seneste syv Serie A-kampe, men milaneserne ligger dog kun nr. 6 i tabellen – fem point efter lokalrivalerne Inter på femtepladsen. Milan kan med en overraskende sejr her bringe sig 2 point efter Inter og resten af topfeltet i Serie A, men kan formentlig kvalificere sig til Europa via en sjetteplads i tabellen, da årets Coppa Italia-finalen ser ud til at skulle stå mellem Juventus og Milan. Dermed vil Milan være sikret en Europa League-plads, medmindre Juventus sætter deres Top 5-placering i Serie A over styr.

Milan er ikke noget specielt godt udehold i denne sæson, og kigger man på Milans 12 udekampe i år, er det blevet til fire sejre, fire uafgjorte og fire nederlag.

 

Dagens Spilforslag

Napoli er Serie As bedste hjemmehold i år, hvor man har hentet hele 32 point i 12 kampe. En flot målscore på 27-8 fortæller historien om, hvor svært udeholdene som regel har det her på San Paolo, og med førstepladsen indenfor rækkevidde, forventer vi at Napoli kommer buldrende fra kampens start. Napoli skal ud og have tre point her for at overhale Juventus i toppen, og selv om det kan lægge et pres på napolitanerne, forventer vi, at det bliver løst til perfektion.

Vi forventer en storsejr til Napoli her, og spiller derfor Napoli -1 til odds 2.40 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Napoli vs Milan

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Napoli vs AC Milan.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330