Dagens Spilforslag: Odds på Mönchengladbach vs Dortmund

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Mönchengladbach vs Dortmund (Bundesligaen)

Vi spiller: Mönchengladbach: Odds 5.00 (set hos Bet365)

Kampstart: Lørdag d. 23.01.2016 kl. 18.30

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Flot odds på hjemmestærke Gladbach

Så ruller bolden igen i Bundesligaen, og vi lægger ud med et spilforslag på topopgøret i første runde i år mellem Borussia Mönchengladbach og Borussia Dortmund.

Kampen er et møde mellem nr. 4 og nr. 2 i Bundesligaen, og her finder vi stor værdi i det høje odds 5.00 på hjemmeholdet. Mönchengladbach har været stærke hjemme på Borussia Park i denne sæson, hvor man er 6-1-2 efter ni hjemmekampe med en målscore på 18-12. Dortmund var dog også stærke på udebane frem til vinterpausen, hvor man er 5-1-3 og 19-15 i målscore for sæsonen.

Den tyske liga har ligget stille siden d. 20 december, hvor Gladbach gik på ferie ovenpå en 3-2 sejr hjemme mod Darmstadt. Dortmund rundede derimod 2015 af med et 2-1 nederlag ude mod FC Köln.

Mens Dortmund formentlig er det eneste hold netop nu i Tyskland, som kan udfordre Bayern München på den lange bane i kampen om mesterskabet, er Gladbach et hold der kan slå alle på en god dag. Bayern München har kun tabt én kamp i denne sæson, og det skete såmænd på udeane mod Mönchengladbach på Borussia Park.

Det er svært at spå om holdenes umiddelbare form ovenpå en månedlang vinterpause, hvor holdene kun har spillet tre træningskampe uden signifikant betydning, men der tegner sig et billede af et Mönchengladbach-hold, som kan slå alle på hjemmebane. Det kan de skrive under på i Bayern München, i hvert fald. I den første kamp efter vinterpausen kan alt ske, og der venter Dortmund en svær kamp under alle omstændigheder.

 

Dagens Spilforslag

Mönchengladbach har som det eneste hold slået Bayern München i Bundesliga-regi i år, og det skete netop på hjemmebanen, hvor Mönchengladbach sjældent taber.

Det er den første kamp i det nye år, og begge hold skal ud og genfinde topformen. Odds 5.00 på et stærkt hjemmehold i den første kamp efter pausen, skal altså prøves.

Vi satser på Mönchengladbach til odds 5.00 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Mönchengladbach vs Dortmund

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Mönchengladbach vs Dortmund.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330