Dagens Spilforslag: Odds på Millwall vs Peterborough United

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Millwall vs Peterborough (England, League 1)

Vi spiller: Peterborough: Odds 3.30 (set hos Bet365)

Kampstart: Lørdag d. 20.02.2016 kl. 16.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Peterborough vinder på The New Den

Millwall, et hold mest kendt for sine fans’ dårlige opførsel gennem flere årtier, tager lørdag imod Peterborough i den tredjebedste engelske række – League 1.

Millwall befinder sig netop nu på en sjetteplads i League 1, som lige nøjagtigt er nok til at sende klubben fra det sydlige London i Playoffs. Hvis pladsen altså kan forsvares sæsonen ud. Det er dog ikke på hjemmebane, at Millwall har skrabet flest point sammen. Kun 20 point har Millwall samlet hjemme, hvor man er 6-2-7 for sæsonen, mens det går bedre på fremmed græs. Her har Millwall hentet hele 30 point, hvilket gør dem til det næstbedste udehold i League 1 i denne sæson.

Hjemme på The New Den har Millwall kun formået at score 18 mål i 15 kampe, og kigger man på de syv seneste hjemmekampe (inkl. FA Cup og Johnstones Paint Trophy) er Millwall 1-1-5 på eget græs i perioden.

Peterborough tabte godt nok deres seneste kamp med 0-4 hjemme i Bradford, men det store nederlag skal formentlig ses i lyset af, at Peterborough tre dage forinden var ude i en 120 minutter + straffespark mod Premier League-mandskabet West Bromwich i FA Cup’en. En kamp der unægteligt har kostet kræfter mod et Premier League-mandskab, og kampen endte iøvrigt i fiasko for Peterborough som tabte straffesparkskonkurrencen med 3-4.

Ovenpå de to skuffende resultater, skal Peterborough tilbage på sporet med en sejr her, og mulighederne er bestemt tilstede mod ikke-overbevisende Millwall på The New Den. Peterborough gør det nemlig fornuftig ude, hvor man har vundet 7 ud af 15 kampe. Til gengæld har man også tabt syv og kun spillet en enkelt uafgjort.

 

Dagens Spilforslag

Peterborough slog Millwall med 5-3 på eget græs i det første opgør mellem de to klubber i denne sæson, og i og med Millwall er stærkere ude end hjemme i øjeblikket, kan det betyde endnu en svær opgave for The Lions.

Vi tror Peterborough overrasker her, og spiller 2-tallet til odds 3.30 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Millwall vs Peterborough

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Millwall vs Peterborough.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330