Dagens Spilforslag: Odds på Middlesbrough vs Hull

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Middlesbrough vs Hull City (Championship)

Vi spiller: Uagjort: Odds 3.10 (set hos bet365)

Spilstop: Fredag d. 18.03. 2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Middlesbrough og Hull begge i dårlig form

I Dagens Spilforslag ser vi på topopgøret i den næstbedste engelske række – The Championship – hvor Middlesbrough og Hull (nr. 3 og 4) mødes i duel om andenpladsen, som giver direkte oprykning til Premier League ved slutningen af sæsonen.

Burnley er så godt som stukket af på førstepladsen, mens Brighton, Middlesbrough og Hull er i direkte infight om den anden lukrative oprykningsplads, og da Brighton synes at være inde i en god stime, skal både Middlesbrough og Hull helst have tre point med sig fra aftenens kamp.

Situationen er dog den i begge klubber, at det ikke just kører på skinner for tiden. Middlesbrough har blot vundet én af de fire sidste kampe, og den sejr lød på 2-1 hjemme mod Wolverhampton. Derudover er det blevet til tre nederlag – alle på udebane – og som resultat deraf, at Middlesbrough nu umiddelbart henvist til playoff-pladserne. Senest tabte Middlesbrough 2-0 og 1-0 ude til bundholdene Charlton og Rotherham.

Det samme gør sig gældende for Hull, der ligeledes er inde i en dårlig stime over den seneste håndfuld kampe. Her har Hull spillet fire hjemmekampe, hvor tre er endt uafgjort og en enkelt tabt (0-4 til Arsenal i FA Cuppen). Derudover har Hull været på udebane i Birmingham, hvor Hull også tabte 1-0. Hull har kun scoret to mål i de seneste fem kampe, og de faldt begge i de to seneste kampe hjemme mod Milton Keynes Dons og Nottingham Forest, hvor begge kampe sluttede 1-1.

 

Dagens Spilforslag: Tæt topopgør kan nemt ende i pointdeling

Både Middlesbrough og Hull har haft svært ved at score mål på det seneste, og begge klubber har desperat brug for point i dagens kamp, for at holde trit med Brighton på andenpladsen. Selv om tre point er at foretrække, vil ét point formentlig være tilfredsstillende for begge mandskaber som situationen er netop nu i toppen af tabellen. Det gælder for alt i verden om ikke at tabe dette opgør, og det kan meget vel sætte sit tydelige præg på kampen, efterhånden som minutterne tikker af uret.

Vi satser på ingen af holdene er i stand til at sætte sig igennem og vinde denne kamp. Det ligner nemlig et tæt opgør, som meget vel kan ende i pointdeling, og derfor spiller vi uafgjort til odds 3.10 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Middlesbrough vs Hull City

bet365 har odds på Middlesbrough vs Hull, og herunder kan du se real time 1X2-odds samt udvalgte odds på andre markeder:

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330