Dagens Spilforslag: Odds på Manchester United vs West Ham

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Manchester United vs West Ham (FA Cup)

Vi spiller: West Ham: Odds 4.00 (set hos bet365)

Kampstart: Søndag d. 13.03. 2016 kl. 17.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Optakt: Manchester United vs West Ham

Manchester United skulle have været i kamp lørdag mod Crystal Palace i Premier League, hvor West Ham skulle have mødt Watford, men grundet klubbernes succes i FA Cuppen, er det i stedet tid til FA Cup-kvartfinale søndag på Old Trafford.

Mens United ikke har vundet mange kampe på udebane på det seneste, går det anderledes godt hjemme foran eget publikum i Manchester. Her har United slået Stoke med 3-0, FC Midtjylland 5-1, Arsenal 3-2 og senest Watford med 1-0, mens det på udebane er blevet til stribevis af nederlag og skuffelser. United kan altså finde trøst i at have gjort det godt hjemme på Old Trafford, hvor søndagens kamp mod West Ham skal spilles. Bemærkelsesværdigt er det også, at United kun har tabt to hjemmekampe i Premier League-sæsonen.

West Ham er dog også gode på udebane, hvor man er 6-5-4 i Premier League i år, og West Ham indtager da også femtepladsen netop nu i ligaen, to point foran United i kampen om Europa-pladserne. Mens United slog Shrewsbury 0-3 ude for sin plads i kvartfinalen, måtte West Ham en tur til Blackburn, hvor The Hammers vandt med hele 1-5.

I de tre efterfølgende kampe som er spillet siden sidste FA Cup-runde, har West Ham vundet alle tre, nemlig med 1-0 hjemme over Tottenham og Sunderland og senest 2-3 ude over Everton. West Ham er nu ubesejret i fire kampe i Premier League, hvor det kun er blevet til to nederlag i de seneste 17 kampe for Slaven Bilics mandskab.

West Ham har tidligere i årets FA Cup elimineret Liverpool efter 0-0 på Anfield og 2-1 i omkampen på Upton Park. Samtidigt har man i Premier League vundet imponerende udesejre med 0-2 vs Arsenal, 0-3 vs Liverpool og 1-2 vs Manchester City.

 

Dagens Spilforslag:

Manchester United har hentet mange gode resultater hjemme i år, men det har ikke altid været super overbevisende at se på. F.eks. havde United store problemer i den nylige 1-0 sejr hjemme mod Watford, hvor United ikke nødvendigvis havde fortjent alle tre point. Watford skabte masser af chancer via hurtige omstillinger, og det samme kan West Ham formentlig gøre søndag eftermiddag.

United får svært ved at knække West Hams stærke defensiv uden at lægge et højt pres på West Ham, og hvis United satser butikken, forventer vi det bliver straffet. West Ham har nemlig scoret i deres seks seneste kampe, og har tidligere på sæsonen vist at man kan drille hjemme-favoritterne på de store arenaer.

Vi tror på en vaskeægte FA Cup-overraskelse her, hvor vi får vanvittige odds 4.00 på West Ham. Uniteds krise og de to holds placeringer i Premier League alene gør, at odds 4.00 skal prøves her.

Vi spiller West Ham til odds 4.00 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Manchester United vs West Ham

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Manchester United vs West Ham i FA Cuppen.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330