Dagens Spilforslag: Odds på Manchester United vs Watford

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Manchester United vs Watford (Premier League)

Vi spiller: Man United -1: Odds 2.60 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 02.03.2016 kl. 21.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Manchester United vs Watford

Manchester United er kommet ind i en bedre stime på det seneste, hvor de seneste tre kampe er vundet, og United ovenikøbet har fundet vej til modstandernes netmasker hele 11 gange. De tre sejre er hentet med 0-3 ude mod Shrewsbury i FA Cup’en, 5-1 hjemme over FCM i Europa League og i weekenden slog United så mesterskabskandidaterne fra Arsenal med 3-2 hjemme.

Den purunge Marcus Rashford har for alvor grebet chancen hos De Røde Djævle, hvor han har scoret fire mål og lavet en assist i de to kampe han har medvirket i. Mon ikke der er genvalg til det unge supertalent igen mod Watford.

Watford er placeret på en nuværende 12. plads i Premier League, og har gjort det udmærket på det seneste. 1-2 sejr ude mod Crystal Palace i Premier League blev fulgt op med 1-0 hjemme over Leeds i FA Cup’en, og senest var Watford så i kamp hjemme mod Bournemouth, hvor det blev til 0-0 i et opgør, som blev svagt domineret af gæsterne. Blot to mål har Watford lavet i de seneste fem Premier League-kampe, hvor man bl.a. tabte 1-0 mod Tottenham ude og spillede 0-0 mod Chelsea hjemme. Watford store problem er at score mål, hvilket også understreges af, at Watford kun har lavet 29 af slagsen i Premier League i år.

Manchester United synes at hænge bedre sammen på banen nu, end de har gjort længe, og er også kommet godt med defensivt på trods af mange skader i truppen. Det er umiddelbart svært at se Watford score mange mål mod Man United her, i og med Watford sjældent scorer, og United kun har lukket syv mål ind på Old Trafford i Premier League i år.

 

Dagens Spilforslag: United vinder stort på Old Trafford

Vi forsøger os med et handicap-spil i Dagens Spilforslag. Vi tror det lykkes United at holde nullet mod offensivt svage Watford, og samtidig er Marcus Rashford og resten af United-holdet for alvor ved at være varme oppe foran. Uniteds tre seneste hjemmekampe er vundet med 3-0 over Stoke, 5-1 over FCM og 3-2 over Arsenal, og det ligner at United kan vinde komfortabelt igen i aften.

Vi spiller United -1 til odds 2.60 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Manchester United vs Watford

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Manchester United vs Watford.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330