Dagens Spilforslag: Odds på Malaga ude mod bundholdet Levante

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Levante vs Malaga (La Liga)

Vi spiller: Malaga: Odds 2.63 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 30.12.2015 kl. 16.00

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Malaga slår bundproppen Levante

Efter en stime på tre nederlag i træk, kom to uafgjorte og senest har Malaga i La Liga slået Rayo Vallecano ude med 2-1 og derefter Atletico Madrid hjemme med 1-0.

Malaga synes at have fået bedre gang i spillet, og kl. 16.00 i dag kan man følge op og gøre det tre sejre i træk, når man på udebane møder bundproppen Levante.

Blot 1 sejr og 2 uafgjorte har Levante hentet i de 9 seneste La Liga kampe, og på hjemmebane er man 1-3-4 for sæsonen med en målscore på 7-13. Selv om Malaga heller ikke har en imponerende udebanestatistik i år (1-2-5 / 2-9) tror vi alligevel på, at der med de to seneste sejre mod Rayo Vallecano og Atletico Madrid, er kommet nok gang i hjulene til, at Malaga kan hente sæsonens anden udesejr mod Levante.

Malaga indtager før dagens kamp en 13. plads i tabellen, men der er kun 3 point ned til den 18. plads der betyder nedrykning til den næstbedste række. Det er kampe som denne Malaga skal have point i, og gerne alle tre, hvis man vil holde sig distanceret fra nedrykningsspillet.

 

Dagens Spilforslag

Odds 2.63 på Malaga mod bundholdet Levante hos Bet365 synes rigtig fornuftigt, da Malaga har fået tur i den på det seneste, og skal hente tre point mod bundholdet.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Levante vs Malaga

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Levante vs Malaga.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330