Dagens Spilforslag: Odds på Liverpool vs Manchester United

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Liverpool vs Manchester United (Premier League)

Vi spiller: Liverpool: Odds 2.30 (set hos Bet365)

Kampstart: Søndag d. 17.01.2016 kl. 15.05

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Liverpool vinder “Slaget om Facebook”

Mange danske fodboldfans støtter enten Liverpool eller Manchester United, og hvis du er aktiv på Facebook, oplever du sikkert, at dit nyhedsfeed flyder over med opdateringer om disse kampe, når Liverpool og Manchester United tørner sammen. Derfor kaldes disse interne opgør i visse kredse for “Slaget om Facebook”, hvor det afgøres, hvilket holds fans skal have håneretten på det sociale medie indtil næste gang de to populære klubber mødes.

Nu er det igen på tide at få placeret håneretten i en af de to lejre, når Liverpool vs Man United er på plakaten på Anfield Road søndag kl. 15.05.

Manchester United er før kampen placeret lige uden for de vigtige europæiske-placeringer på en sjetteplads, mens også Liverpool har brug for tre point for at hægte sig på i kampen om en plads i næste års europæiske turneringer. Begge holds sæsoner må beskrives som skuffende indtil nu, hvor Liverpool dog nu synes i fremgang under Jürgen Klopp, mens United stadig har store problemer med at få spillet til at give pote under Louis van Gaal.

 

Bliver det nogensinde godt med Van Gaal?

Senest spillede begge hold 3-3 i midtugen, hvor Liverpool hjemme tog imod Premier Leagues tophold fra Arsenal. Her leverede Liverpool en fantastisk kamp i 3-3 opgøret mod Arsenal, hvor Liverpool viste at man kan være med mod de allerbedste. Imens var Man United på besøg på St. James Park hos Newcastle, hvor United satte en 2-0 føring over styr, og til sidst måske endda var lidt heldige med at få 3-3 mod Premier Leagues nr. 18.

Vi har ikke mange fiduser til Man United i denne kamp, for hvor Liverpool virker til at have gode kvaliteter i både det defensive og offensive spil, har United store problemer med at lave mål mod defensivt dygtige mandskaber, og samtidig virker Uniteds forsvar stadig til at være lidt for gæstfrie og lukke alt for mange mål ind.

Jürgen Klopp virker til at være langt længere fremme i processen med sit Liverpool-hold, end Van Gaal er med United-mandskabet, hvor Van Gaal ydermere har været ude i pressen og antyde utilfredshed med kvaliteten i den milliard-dyre trup, der er købt ind til Old Trafford i de seneste par år. Måske skal der en ny mand bag roret, før det for alvor bliver godt for United?

 

Dagens Spilforslag: Liverpool til odds 2.30

Man United har ikke vundet i fire udekampe i streg i Premier League, hvor det også kun er blevet til én sejr i de seneste otte kampe. Louis van Gaal er en presset mand hos United, og spørgsmålet er om Van Gaal er manden der kan vende den dårlige stime hos United. Vi tror det ikke.

Liverpool er ubesejrede i de seneste fire hjemmekampe i træk, og Liverpool er i øjeblikket et væsentligt stærkere hold end Man United på de fleste parametre. Samtidig har Liverpool fordel af hjemmebanen i dette opgør.

Vi spiller Liverpool til odds 2.30 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Liverpool vs Man United

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Liverpool vs Man United.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330