Dagens Spilforslag: Odds på Leicester vs Newcastle

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Leicester vs Newcastle (Premier League)

Vi spiller: Uafgjort (Newcastle +1): Odds 3.50 (set hos bet365)

Kampstart: Mandag d. 14.03. 2016 kl. 21.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Pres på Leicester City

Når Kasper Schmeichel og co. i aften løber ind på grønsværen hjemme på Walkers Stadium i Leicester, kan det meget vel blive til en af de vigtigste kampe i klubben 132-årige historie. Leicesters bedste resultat i den bedste engelske række stammer fra 1928-29 sæsonen, hvor Leicester blev nr. 2 efter Sheffield Wednesday. Nu kan Leicester bringe sig fem point foran de nærmeste – og umiddelbart eneste – forfølgere fra Tottenham med en sejr mod Newcastle, hvorefter der kun resterer 8 kampe i årets Premier League.

Leicester går ind til opgøret ovenpå tre kampe med to sejre og én uafgjort. Senest blev det til 0-1 ude mod Watford, og før det spillede Leicester 2-2 og vandt 1-0 hjemme mod hhv. West Bromwich og Norwich. Mens Leicester snupper tre point nærmest i hver kamp holdet spiller, er det meget ofte på smalle ét måls-sejre, hvor Leicester lidt atypisk for topholdet i Premier League, sjældent vinder stort mod selv bundholdene i rækken.

Newcastle er pt. nr. 19. i Premier League, men har fordel af kun at have spillet 28 kampe i sæsonen i modsætning til de øvrige hold i nedrykningskampen – Sunderland og Norwich – som har spillet hhv. 29 og 30 kampe. Sunderland og Norwich har begge 25 point mod Newcastles 24, så alle point gælder nu for Toon Army, som sagtens kan bruge ét point i dagens kamp til en masse i nedrykningskampen.

Newcastle har dog ikke imponeret på det seneste, hvor man har tabt de tre sidste opgør i Premier League. Først tabte man 5-1 i Chelsea, dernæst 1-0 i Stoke og senest tabte Newcastle 1-3 hjemme mod Bournemouth. Hele ni mål har Newcastle lukket ind i de seneste 3 kampe, og fokus har formentlig været på defensiven i denne uges træning, hvor man skal på udebane mod Premier Leagues tophold i jagten på mindst ét point.

Se Premier League-stillingen her

 

Dagens Spilforslag:

Denne kamp bør ligge til Leicester, som er inde i en god stime og som kan øjne guldet i horisonten. Men Leicester har haft udfordringer med at åbne defensive mandskabers forsvar, og har ofte vundet med kun ét mål i denne type kampe. Et godt eksempel er de to seneste sejre mod bundholdet Norwich og Watford, som begge blev vundet med præcist 1-0.

Mens vi forventer en total Leicester-dominans i dette opgør, tror vi ikke Leicester vinder lige så stort som i det omvendte opgør fra november, hvor Leicester vandt 0-3 på St. James’ Park. Dengang var Newcastle mere offensivt indstillet end man formentlig er i dag, og dermed bliver der mindre plads til Leicesters angribere, hvilket har forvoldt problemer med at score mange mål i tidligere kampe. Newcastle kæmper for sit liv i Premier League, og bør kunne diske op med en brav fight her. Vi tror dog stadig på Leicester-sejren, men det bliver spændende til det sidste.

Vi spiller uafgjort (Newcastle +1) til odds 3.50 hos bet365. Dermed er der gevinst, hvis Leicester vinder 1-0, 2-1, 3-2 etc.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Leicester vs Newcastle

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Leicester vs Newcastle.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330