Dagens Spilforslag: Odds på Juventus vs Napoli

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Juventus vs Napoli (Serie A)

Livestream: Bet365

Vi spiller: Juventus: Odds 2.15 (set hos Bet365)

Kampstart: Lørdag d. 13.02.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Juventus vinder topopgør mod Napoli

Dagens Spilforslag kigger mod Serie A, hvor der er topopgør på programmet i Torino. Her tager Juventus imod Napoli i en vigtig kamp om førstepladsen i tabellen. Efter 24 kampe skiller blot to point de to mandskaber i toppen, hvor det før lørdagens brag er Napoli som er i front med 56 point mod Juventus’ 54. En sejr til Juve vil derfor sende dem ét point for napolitanerne, mens Maradonas gamle klub kan bringe sig hele fem point foran, hvis man kan besejre “Den Gamle Dame”.

Der venter unægteligt Napoli en hård opgave lørdag aften på Juventus Stadium, for Juve går ind til opgøret med 14 Serie A-sejre på stribe. Alene i de fem sidste kampe har Juventus vundet uden det er lykkedes for modstanderne at score ét eneste mål på Buffon. Hvorvidt Juventus’ forsvar kan holde stand mod Napoli er dog en anden sag. Napoli er nemlig det mest scorende hold i Serie A i år med 53 mål i 24 kampe, og Napoli har da også kun tabt én i de seneste 23 optrædener i Serie A-regi, og de sidste 8 kampe er da også endt med 3 point til napolitanerne.

Det er svært at spå om, hvem der vinder dette gigantiske brag, men det er i hvert fald en kamp, man ikke bør misse. Kampen kan ses på livestream hos Bet365 fra kl. 20.45, og her kan du selvfølgelig også oddse på kampen.

 

Spilforslag

Vi tror Juventus udnytter hjemmebanefordelen og hiver alle tre point hjem her. Napoli har ganske vist kun tabt to kampe hele sæsonen, men de blev begge tabt på udebane, og Juventus har overordentligt godt styr på modstanderne på hjemmebanen, hvor man er 8-2-1 for sæsonen. Med 14 sejre på stribe til Juventus, ligner Torino-klubben for alvor en seriøs udfordrer til Napoli, og Juve kan snuppe førstepladsen med en sejr her. Den mulighed tror vi ikke Juve lader smutte forbi, og Napoli må rejse hjem med 0 point.

Vi spiller Juventus til odds 2.15 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Juventus vs Napoli

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Juventus vs Napoli.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330