Dagens Spilforslag: Odds på Italien vs Spanien (venskabskamp)

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Italien vs Spanien (Venskabskamp)

Vi spiller: Italien: Odds 3.10 (set hos bet365)

Spilstop: Torsdag d. 24.03. 2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Dagens Spilforslag: Italien vinder

I Dagens Spilforslag har vi mest fidus til Italien. Begge mandskaber stiller med nye spillere pga. skader, og det er altid svært at spå om udfaldet af træningskampe. Der hviler dog altid et pres på Italien om at gøre det godt hjemme, og Spanien kan da også leve med et nederlag i denne forholdsvist betydningsløse kampe, hvor det først og fremmest gælder om at få testet spillere før den endelige trup udtages til sommer.

Kampen kan realistisk set svinge begge veje, og vi betragter det som et helt åbent opgør, hvorfor odds 3.10 på hjemmeholdet Italien synes at være meget flot betalt.

Vi spiller Italien-sejr til odds 3.10 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Italien og Spanien varmer op til EM 2016

I Dagens Spilforslag ser vi på odds på aftenens næstmest spændende venskabskamp mellem Italien og Spanien. Den mest spændende spilles naturligvis i Herning mellem “det nye danske landshold” og Island. Læs optakt til Danmark vs Island her.

Med mindre end tre måneder til EM 2016 sparkes i gang i Frankrig, er det ved at være på tide, at landsholdene får finpudset formen. I Dagens Spilforslag mødes Italien og Spanien – finalisterne fra EM finalen i 2012 – i en træningskamp i Udine i Italien. I EM-finalen blev det i 2012 hele 4-0 til Spanien i en finale, der aldrig blev spændende, og til det kommende EM ser begge mandskaber igen ud til at kunne gå langt i turneringen. Både Italien og Spanien vandt deres respektive grupper med en vis overlegenhed i gruppespillet.

Sejren ved EM i Polen/Ukraine gav Spanien der tredje internationale trofæ på stribe og går ind til dette EM som dobbelte Europamestre. Vi skal helt tilbage til EM 2004, hvor Portugal vandt, for at finde seneste EM der ikke blev vundet af de velspillende spaniere, som altså også vandt VM i 2010. Til gengæld blev det til et skuffende exit allerede i gruppespillet til fordel for Holland og Chile i Gruppe B ved det seneste VM i Brasilien i 2014.

Mest bemærkelsesværdigt er det, at Spanien tilsyneladende er uden Diego Costa til opgøret, som iflg. den spanske træner Vicente del Bosque skyldes en skade og ikke den tvivlsomme form Costa har leveret på landsholdet. Costa har nemlig kun scoret ét mål i 10 optrædender for Spanien. I stedet har del Bosque hentet den 35-årige Aritz Aduriz ind i truppen, som dermed belønnes for sine 31 mål i indeværende sæson for Athletic Bilbao.

Også den italienske landstræner har hentet nye ansigter ind i truppen. Antonio Conte har indkaldt den brasiliansk fødte Jorginho, som til dagligt tørner ud for Napoli i Serie A. Samtidigt står også Fiorentinas fløj Federico Bernadeschi overfor mulig debut i den azurblå trøje.

PSGs Thiago Motta er tilbage i truppen igen, hvor han ellers har været udeladt siden Italiens skuffelse ved VM i Brasilien. Ligesom Spanien gik Italien nemlig heller ikke videre fra deres gruppe, hvor det i stedet var Costa Rica og Uruguay som fik pladserne videre fra gruppen. Marco Verratti og Andrea Barzagli er ude med skader, og det har altså banet vejen tilbage i truppen for Motta og Daniele Rugani.

Den italienske landstræner, Antonio Conte, har meldt ud at han stopper som landstræner efter EM til sommer, hvilket har givet anledning til spekulationer om den ellers populære landstræner skal til Stamford Bridge til sommer. Dette bliver første skridt på vejen for Conte i bestræbelserne på at slutte af som landstræner med en god indsats til sommer i Frankrig.

 

De to landes trupper

Italiens trup

(til kampene mod Spanien og Tyskland)

Målmænd: Gianluigi Buffon (Juventus), Mattia Perin (Genoa), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain)

Forsvar: Luca Antonelli (Milan), Francesco Acerbi (Sassuolo), Davide Astori (Fiorentina), Matteo Darmian (Manchester United), Leonardo Bonucci (Juventus), Lorenzo de Silvestri (Sampdoria), Daniele Rugani (Juventus), Andrea Ranocchia (Inter).

Midtbane: Alessandro Florenzi (Roma), Emanuele Giaccherini (Bologna), Jorginho (Napoli), Riccardo Montolivo (Milan), Marco Parolo (Lazio), Roberto Soriano (Sampdoria), Thiago Motta (Paris Saint-Germain).

Angreb: Graziano Pelle (Southampton), Simone Zaza (Juventus), Federico Bernardeschi (Fiorentina), Giacomo Bonaventura (Milan), Stephan El Shaarawy (Roma), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli), Antonio Candreva (Lazio), Eder (Inter).

 

Spaniens trup

(til kampene mod Italien og Rumænien)

Målmænd: Iker Casillas (Porto), David de Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla)

Forsvar: Jordi Alba (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Gerard Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), Marc Bartra (Barcelona), Juanfran (Atletico Madrid), Mario (Villarreal), Nacho (Real Madrid).

Midtbane: Juan Mata (Manchester United), David Silva (Manchester City), Koke (Atletico Madrid), Sergi Roberto (Barcelona), Thiago Alcantara (Bayern München), Cesc Fabregas (Chelsea), Sergio Busquets (Barcelona), Isco (Real Madrid).

Angreb: Alvaro Morata (Juventus), Paco Alcacer (Valencia), Nolito (Celta Vigo), Pedro (Chelsea), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao).

 

Odds på Italien vs Spanien

bet365 har odds på Italien vs Spanien, og herunder kan du se real time 1X2-odds samt udvalgte odds på andre markeder:

Indlæser..
Indlæser..

 

 

bet365-580x330