Dagens Spilforslag: Odds 6.00 på Hull vs Arsenal (FA Cup)

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Hull vs Arsenal (FA Cup)

Vi spiller: Hull: Odds 6.00 (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 08.03. 2016 kl. 20.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Optakt: Hull City vs Arsenal

Dagens Spilforslag finder vi i FA Cup-omkampen Hull vs Arsenal. Den første kamp sluttede 0-0 på Emirates, og nu skal Hull City forsøge at gøre ondt værre for Arsenals udskældte cheftræner, Arsene Wenger.

Wenger er kommet i modvind i London, hvor Arsenals fans er alt andet end tilfredse med tingenes tilstand i øjeblikket. I en sæson hvor de sædvanlige tophold fra Chelsea og Manchester City er helt væk i topkampen, burde Arsenal kunne vinde det trofæ klubben ikke har vundet siden 2003-2004 sæsonen, hvor The Gunners gik ubesejrede gennem Premier League i en vanvittig flot sæson. Året efter blev man nummer to, og siden da har den stået på lutter tredje og fjerdepladser.

Med 8 point op til Leicester på førstepladsen og tre point op til Tottenham på andenpladsen, skal der ske ting og sager i de resterende 9 kampe, hvis Arsenal skal overhale både Kasper Schmeichel og Christian Eriksens mandskaber. Med 27 point tilbage at spille om er intet dog afgjort endnu, og Arsene Wenger har nok ikke opgivet kampen om guldet endnu.

Arsenal var senest i kamp i lørdags på White Hart Lane, hvor det blev til 2-2 i en opslidende affære, hvor Arsenal spillede med 10 mand i det meste af anden halvleg. Samtidig med topkampen i Premier League, skal Arsenal også koncentrere sig om Champions League-returopgøret mod Barcelona i næste uge, hvor Barcelona fører 2-0 fra det første opgør i London. Med en vigtig Premier League kamp i vente allerede på lørdag hjemme mod West Brom, kan Wenger måske tænkes at få brug for at spare på kræfterne hos flere af holdets profiler. Arsenal har endnu ikke offentliggjort deres startopstilling til i aften, så tiden må vise.

Hvis Arsenal vinder kampen, skal de spille FA Cup igen allerede på søndag, hvilket vil give spillerne en dag mindre at restituere i, forud for kampen mod Barcelona på Camp Nou d. 16. marts. Taber Arsenal skal de i stedet spille Premier League mod West Brom på lørdag.

Hull City er at finde på tredjepladsen i den næstbedste engelske række, og en seriøs udfordrer til den direkte oprykning til Premier League. Hull City har været suveræne på hjemmebane i denne sæson, hvor man indtil nu har spillet 16 kampe og har en målscore på 30-6. Blot 6 mål har Hull altså lukket ind på hjemmebane i sæsonen, og ser man på Hulls fem seneste kampe, er der kun scoret én gang mod holdet. Den scoring faldt i weekenden, hvor Hull tabte 1-0 ude til Birmingham. Mens Hull sjældent slipper mål ind, kommer man også sjældent selv på tavlen i øjeblikket. De to seneste hjemmekampe er begge sluttet 0-0.

 

Dagens Spilforslag: Hull kan overraske mod Arsenal

Hull City får her en kærkommen lejlighed til at hævne sig over FA Cup-finalen i 2014, hvor Hull stod overfor netop Arsenal – og tabte – i klubbens første FA Cup-finale. Også dengang var det en tæt affære, hvor kampen måtte ud i forlænget spilletid før Arsenal kunne trække en 3-2 sejr i land.

Arsenal er ikke lykkedes med det offensive spil på det seneste, og Hull Citys jerndefensiv kommer formentlig til at volde Arsenal-angriberne problemer i dag. Vi forventer Arsenal sparer flere spillere til de kommende kampe, og så bliver det ikke just nemmere at besejre det i forvejen stærke hjemmehold. Det første opgør sluttede 0-0 på Emirates, og Hull City må være toptændte i forsøget på at slå et kriseramt Arsenal-mandskab ud af turneringen.

Vi spiller på overraskelsen Hull City til odds 6.00 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Hull City vs Arsenal

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Hull City vs Arsenal.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330