Dagens Spilforslag: Odds på Holland vs Frankrig (venskabskamp)

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Holland vs Frankrig (Venskabskamp)

Vi spiller: Frankrig: Odds 2.05 (set hos bet365)

Spilstop: Fredag d. 25.03. 2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Dagens Spilforslag: Frankrig vinder

I Dagens Spilforslag kigger vi på venskabskampen Holland vs Frankrig, som kan ses på TV3Sport1 i aften kl. 20.45.

Holland glippede EM, og kan derfor holde fri til sommer. Mens Holland på nuværende tidspunkt skal i gang med at sammentømre en ny trup med henblik på VM i 2018, skal Frankrig op i gear til det forestående EM på hjemmebane til sommer. Frankrig skal altså helst peake om tre måneder, hvor Holland reelt først skal peake mod slutningen af året, når VM-kvalifikationen til 2018 begynder.

Bedømt på de seneste mange kampe, har formen været markant bedre hos Frankrig, som har vundet de fleste træningskampe. Holland skuffede fælt i EM-kvalen med en fjerdeplads i puljen, og selvom Holland er hjemme her, kan Frankrig sagtens vinde dette opgør.

Vi spiller Frankrig-sejr til odds 2.05 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Venskabskamp: Holland vs Frankrig

Hvis du ikke er tvunget til at se X-Factor i aften, kan du passende zappe over på TV3Sport1 kl. 20.45, når der blændes op for venskabskampen mellem Holland og de kommende EM-værter fra Frankrig. Her vil Holland først og fremmest ære den netop afdøde Johan Cruyff, som i går tabte en hård kamp mod kræft. Den legendariske Cruff spillede 48 kampe for Holland i sin karriere, hvor det blev til 33 mål, og der vil naturligvis være en stor lyst til at hædre ham med en sejr i aften mod Frankrig.

Samtidigt skal hollænderne igang med en genopbyggelses-proces efter man glippede kvalifikationen til EM ved kun – skuffende – at opnå fjerdepladsen i Gruppe A, hvor man blev overgået af Tjekkiet, Island og Tyrkiet. Siden den sidste kvalifikationskamp d. 13. oktober (2-3 hjemme mod Tjekkiet) har Holland kun spillet en træningskamp, og den blev vundet tilbage i november med 2-3 ude mod Wales.

Frankrig er som vært selvskreven som deltager ved EM, og da alle andre nationer kæmpede i kvalifikationsgrupperne, benyttede franskmændene lejligheden til at pudse formen af med en stribe træningskampe. Her blev det bl.a. til 2-1 sejr mod Danmark, mens man også har slået Tyskland med 2-0, Armenien med 4-0 og Serbien med 2-1. Den seneste kamp blev spillet d. 17. november 2015, hvor Frankrig dog tabte med 2-0 ude mod England.

Der kan selvfølgelig altid stilles spørgsmålstegn ved holdenes aktuelle form, i det ingen af mandskaberne har været i kamp i månedsvis, men formen har i hvert fald været langt bedre i den franske lejr end den hollandske, bedømt på de seneste mange kampe.

 

Odds på Holland vs Frankrig

bet365 har odds på Holland vs Frankrig, og herunder kan du se real time 1X2-odds samt udvalgte odds på andre markeder:

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330