Dagens Spilforslag: Odds på Gladbach ude mod Mainz

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Mainz 05 vs Mönchengladbach (Bundesligaen)

Vi spiller: Uafgjort: Odds 3.75 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 27.01.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Mönchengladbach snupper sejren mod Mainz

Dagens Spilforslag finder vi i den tyske Bundesliga, hvor Mainz 05 hjemme tager imod Mönchengladbach. Bolden begyndte først at rulle igen i Bundesligaen i sidste weekend, hvor Mainz lagde fra land med et 0-1 nederlag ude mod Ingolstadt. Dermed er det to nederlag på stribe for Mainz, som i øjeblikket er nr. 8 i tabellen.

Gladbach er p.t. nr. 4, men kom ligeledes fra land med et nederlag i årets første kamp. Her tabte Gladbach med 1-3 hjemme til Dortmund i et ellers jævnbyrdigt opgør mod Bundesligaens nr. 2.

Mainz har i denne sæson spillet 9 hjemmekampe i Bundesligaen, og her har man vundet fire, tabt fire og spillet én uafgjort med en samlet målscore på 11-11. Gladbach har kun spillet 8 udekampe i år, hvoraf det kun er blevet til sejr i tre af dem, mens fire blev tabt.

 

Dagens Spilforslag

Der var gode momenter at spore hos Gladbach i en ellers svær første kamp i år hjemme mod Dortmund. Godt nok tabte Gladbach 1-3, men man var trods alt også oppe mod et stærkt Dortmund-hold, der netop nu er de eneste der kan udfordre Bayern München i kampen om det tyske mesterskab. Gladbach har stadig gode chancer for at snuppe en plads i næste års Champions League, men det kræver at man begynder at hente tre point i udekampe som denne.

Vi spiller Gladbach-sejr til odds 2.70 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Mainz 05 vs Gladbach

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Mainz 05 vs Mönchengladbach.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330