Dagens Spilforslag: Odds på Gent vs Wolfsburg

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Gent vs Wolfsburg (Champions League)

Vi spiller: Gent: Odds 2.88 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 17.02.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Gent kan spænde ben for Wolfsburg

GentI Dagens Spilforslag kigger vi på Gent vs Wolfsburg, hvor der er gode odds at hente på hjemmeholdet i aftenens Champions League-opgør.

Gent er nummer to i den belgiske Jupiler Liga, á point med Club Brügge på førstepladsen, og har samtidig spillet sig videre i Champions League fra en gruppe, hvor de færreste havde skænket Gent en chance før gruppespillet. Med modstandere som Zenit, Lyon og Valencia var Gent tiltænkt en plads i bunden af gruppen, men Valencia og Lyon har begge gang i en skuffende sæson – både i Europa og i de hjemlige ligaer – og så slog Gent til og snuppede billetten videre sammen med Zenit.

Jupiler Ligaen startede op efter vinterpausen d. 17. januar, og her har Gent været i kamp seks gange i det nye år med fem sejre til følge. To gange har Gent tabt – begge med 1-0 ude til Club Brügge indenfor fire dage – i hhv. pokal og liga-regi. Ser man bort fra de to spinkle nederlag til toprivalerne fra Club Brügge, har Gent været flyvende i det nye år, hvor man har en målscore på 11-3 i Jupiler Ligaen. Samtidig er det værd at bide mærke i, at Gent er et rigtig stærkt hjemmehold, som kun har tabt én kamp på hjemmebane i sæsonen. Gent er 9-3-1 med en målscore på 31-12 hjemme på Jules Otten Stadion, hvor man også er ubesejrede i Champions League i denne sæson. Her har man slået Zenit med 2-1, Valencia med 1-0 og spillet 1-1 mod Lyon.

 

Wolfsburg i forfærdelig stime

VFL_Wolfsburg_LogoWolfsburg er inde i en dårlig stime, og man fristes til at mene, at det er fordi træner Dieter Hecking har frosset Nicklas Bendtner ude af holdet. Den danske landsholdsangriber er således slet ikke med i truppen til dagens kamp mod Gent, hvor Hecking i stedet – meget utraditionelt – har valgt at udtage tre målmænd til kamptruppen der rejste til Belgien. Bendtner menes nu på vej til kinesisk fodbold, hvor transfervinduet først lukker d. 26. februar.

Wolfsburg vandt Gruppe B foran PSV, Man United og CSKA Moskva med fire sejre og to nederlag, men ser man på de seneste mange kampe hjemme i Tyskland, ser det ikke prangende ud hos Wolfsburg. Faktisk er det kun blevet til én sejr i de seneste otte Bundesliga-kampe, men den kom til gengæld i hus i weekenden mod Ingolstadt som blev sendt hjem med et 2-0 nederlag på Volkswagen Arena. Derudover har Wolfsburg spillet tre kampe i år, hvor det blev til 3-2 og 3-0 nederlag mod Eintracht Frankfurt og Schalke 04 på udebane, mens det lykkedes at få 1-1 hjemme mod FC Köln.

Konklusionen må være, at Wolfsburg har det svært i øjeblikket og særligt på udebane, hvor Wolfsburg ikke har vundet en kamp af betydning siden 0-2 sejren mod CSKA Moskva d. 25. november 2015. Det er altså ved at være længe siden Wolfsburg har sejret ude, og spørgsmålet er, om det lykkes denne gang, mod et stærkt hjemmehold som AA Gent.

 

Dagens Spilforslag

I Dagens Spilforslag forsøger vi os med et spil på Gent til odds 2.88. Gents stærke form – særligt hjemme på Jules Otten Stadion – gør at vi har stor tiltro til danskerklubben, som har Lasse Nielsen med på holdet. Derimod har vi ikke megen fidus til Wolfsburg i øjeblikket, som synes at være inde i en dårlig stime i Bundesligaen. Normalt bør Bundesliga-klubber være favoritter mod et belgisk hold, men som sol og måne står netop nu over den tyske bilby, har vi langt større tiltro til Gent i aftenens kamp.

Vi spiller Gent-sejr til odds 2.88 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Gent vs Wolfsburg

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Gent vs Wolfsburg.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330