Dagens Spilforslag: Odds på Fiorentina vs Tottenham

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Fiorentina vs Tottenham (Europa League)

Vi spiller: Uafgjort: Odds 3.30 (set hos Bet365)

Kampstart: Torsdag d. 18.02.2016 kl. 19.00

TV: Canal 9

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

To formstærke mandskaber

Samtidigt med FCM vs Man United spiller også Fiorentina og Tottenham i Europa League, og her er der tale om et brag af en kamp som ligeså vel kunne have været årets Europa League-finale. Fiorentina er netop nu nr. 3 i Serie A, mens Tottenham er på en delt andenplads i Premier League, og begge klubber er inde i en god stime i deres respektive lande, så det er svært at spå om udfaldet på dette opgør. Derfor har vi et godt øje til odds 3.30 på uafgjort i aftenens kamp.

Fiorentina er ubesejret i de seneste fem kampe i Serie A, hvoraf tre er vundet hjemme på Artemio Franchi i Firenze, og to endt uafgjort på udebane mod Bologna og Genoa. Særligt hjemme er Fiorentina altså godt kørende, og Viola-manager Paulo Sousa ser frem til dagens møde med Tottenham Hotspurs i en kamp Sousa har kaldt “Champions League værdig”.

Hos Tottenham er man for alvor med i kampen om det engelske mesterskab for første gang i flere årtier, og hjemme i London så mange fans helst, at Tottenham i første omgang koncentrerede sig om ligaen. Manager Pochettino har dog slået fast, at mens Premier League er vigtig, er alle turneringer man deltager i vigtige, og derfor skal Europa League også tages alvorligt til trods for de trætte ben, det måtte medføre.

Tottenham er ubesejret i 12 udekampe i træk i Premier League, hvor man i weekenden senest slog Manchester City på udebane med 1-2. Sejrsmålet blev sat ind af Christian Eriksen, og den danske landsholdsspiller har sammen med Harry Kane og resten af Spurs-mandskabet gang i en sindssyg stime med otte sejre i de 10 seneste PL-kampe.

 

Dagens Spilforslag

I Dagens Spilforslag satser vi skillingerne på en tæt kamp her. Mens Fiorentina er stærke hjemme, hvor man er 10-1-2 for sæsonen i Serie A, er Tottenham også godt kørende ude, og Tottenham vil være fint tilfredse med et uafgjort resultat her.

Vi tror ikke, Fiorentina har kvaliteten til at slå Tottenham i aften, men omvendt tror vi heller ikke Tottenham vil satse butikken i jagten på en sejr her. Det handler først og fremmest om at sikre et godt udgangspunkt inden returopgøret i London, og her vil uafgjort 0-0 eller 1-1 sikkert passe Tottenham fint.

Vi satser på det konservative kryds, og spiller uafgjort til odds 3.30 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Fiorentina vs Tottenham

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Fiorentina vs Tottenham.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330