Dagens Spilforslag: Odds på FCK vinder DBU Pokalen

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Spil: FCK vinder DBU Pokalen (DBU Pokalen)

Vi spiller: FCK vinder: Odds 2.70 (set hos bet365)

Spilstop: Onsdag d. 16.03. 2016 kl. 17.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

FCKs vej til finalen

FCK møder i dag Randers i DBU Pokalens kvartfinale, og du kan læse odds-optakt til FCK vs Randers her. De forsvarende pokalmestre fra FCK er ikke bare favoritter til at slå Randers ud, men også til at genvinde trofæet i år til odds 2.70 netop nu, og det tror vi også er meget sandsynligt.

For det første er FCK på hjemmebane mod Randers, som kommer til København ovenpå en turbulent tid med intern ballade i klubben. Har du ikke hørt om trekantsdramaet i Randers, har du formentlig befundet dig i en norsk bjælkehytte uden kontakt til omverdenen i den seneste uge, for balladen har fyldt meget i medierne, og gør det stadigt, hvilket ikke kan undgå at smitte negativt af på Randers-truppen. FCK taber ikke mange kampe i Parken generelt, hvor man er 9-3-0 for sæsonen i Superligaen, og FCK har set rigtigt stærke ud på det seneste, hvilket man ikke kan sige om Randers.

Hvis FCK ekspederer Randers ud af pokalen i eftermiddag, venter der to semifinaler mod Brøndby, som ligeledes er inde i en turbulent tid. Igen har FCK fordel af hjemmebane i det ene opgør, og set over to kampe, tror vi heller ikke Brøndby kan slå FCK ud.

Dermed er FCK klar til finalen, hvor enten AGF, AaB eller Roskilde venter, og igen har FCK fordel af hjemmebane, da DBU Pokalens finaler altid spilles i Parken. Det er naturligvis et gigantisk rygstød for FCK, som netop har slået AaB med hele 6-2 i Parken i Superligaen. Hverken AaB, AGF eller Roskilde for den sags skyld, vil have nogen stor chance mod FCK i Parken i en evt. finale, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig.

 

Dagens Spilforslag: Oddset på FCK falder i dag

FCK er netop nu tre kampe fra finalen, og er allerede favoritter til at vinde. Oddset er netop nu 2.70, og det falder formentligt yderligere så snart FCK har begge ben i semifinalen. Der kan derfor være god værdi i at spille på FCK som vindere af DBU Pokalen i år, inden FCK med stor sandsynlighed kommer i semifinalen senere i dag – og oddset som resultat deraf formentligt falder fra 2.70.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

bet365-580x330